מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה מוחקים את ההודעה שלי?הילה כהן09/11/2009
את ההודעה שלי מוחקים, אבל הודעות דרושים אחרות בשאר הפורומים לא מוחקים, ואפילו נותנים להם מענה..?
אני מעלה את ההודעה שלי שוב, בתקווה שלא תימחק, ואם כתבתי משהו אסור, אשמח שלפחות יידעו אותי על כך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש/רינת
הילה כהן10/11/2009אתן ממשיכות למחוק את ההודעה..
המעט שאתן יכולות לעשות זה לרשום את הסיבה. ממש עצוב שאתן פשוט מתעלמות..
לא פירסתי אף אחד, זו בסך הכל מודעת דרושים (מוז ר מאוד שהודעות דרושים אחרות לא נמחקו..) שיכולה לעזור לי ולשאר בנות הפורום המחפשות עבודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה , אינני יודעת על מה
שוש מאור10/11/2009את מדברת. אני לא מוחקת את הודעותיך. באופן כללי איננו מוחקות מודעות אלא אם יש בהן תוכן פרסומי כלשהו (טלפון או שם של חברה). אנו מנועות מלתת לפרסום חינם במה. לא אנחנו קבענו את החוקים כאן. אנו ממלאות אחר ההוראות של מנהלי האתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה,
רינת פלג10/11/2009מעבר לכך ששוש ואני נמצאות באתר, יש כאן גם בקרה של הנהלת הפורומים.
גם אני לא מחקתי את הודעתך, ולכן כנראה שההודעה הכילה תוכן כלשהו שאיו מאושר ע,פ תקנון הפורומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
הילה כהן12/11/2009אז אם אני מחפשת עובדת אסור לי לרשום את מספר הטלפון שלי כדי שתוכל ליצור איתי קשר...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת,
רינת פלג12/11/2009זה לא ממש פורום דרושים....
את מוזמנת לשלוח לי מייל אישי ואנסה לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)