מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היישרוני14/11/2009
מומלץ לנערות להשתמש בפילינג עדין לפנים/צוואר? מה אתן אומרות?
ואתן מכירות אולי חברה של ג'ל/סבון פנים עדין לעור רגיל לנערות, ואם אפשר נטול אלכוהול?
שבת שלום
ותודה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרוני, לא מומלץ בגיל צעיר
שוש מאור14/11/2009להשתמש בפילינג לצואר. בדר"כ גם אין בזה צורך. את כן יכולה להשתמש בפילינג לפנים ואפילו אפשר לשלב בין סבון לפילינג עדין, וכך אין צורך בשני תכשירים. יש סבון עדין לנערות, כמובן. אני מנועה מלפרסם כאן שמות של חברות או תכשירים ולכן ממליצה לך להתייעץ עם אשת מקצוע שתאבחן את עור פנייך ותתאים לך את התכשיר הנכון (רצוי לא בפארמים למיניהם, הם לא ממש אנשי מקצוע...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוש
שרוני15/11/2009תראי, ראיתי בטלוויזיה שנורא חשוב לשמור על הצוואר כבר מגיל צעיר, אחרת בטווח הרחוק הוא יראה נורא!
עכשיו, האישה שם אמרה, שכדי שהקרם פנים (מיועד גם לצוואר) יוחדר לצוואר, צריך קודם להשתמש בפילינג עדין כדי שהוא ינקה את התאים המתים, ואז ככה הקרם ישפיע יותר. אם את אומרת שעדיף לא להשתמש בפילינג, אז אני יכולה פשוט לנקות את הצוואר עם ג'ל ניקוי פנים, וככה זה יוריד לי את התאים המתאים, ואז הקרם יחדור לי לצוואר? בכלל, זה בסדר אם אני שמה קרם פנים בכללי?
מקווה שתוכלי לעזור לי! תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם פנים זה בסדר. בגילך
שוש מאור15/11/2009הצעיר אין צורך בפילינג לצואר. זה די קישקוש.. סבון או ג'ל ניקוי שאין בו איזשהו גורם מקלף או ממיס כחומצות או גרגירים לא יעשה פילינג. הוא יעשה רק ניקוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)