נפיחיות מתחת לעיניים לאחר טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחיות מתחת לעיניים לאחר טיפול
    ליאת
    14/11/2009

שלום,עשיתי טיפול פנים רגיל ביום רביעי
    ביום חמישי בערב מרחתי קרם פנים ועיניים וביום שישי בבוקר קמתי עם שקיות מתחת לעיינים-דבר שבחיים לא היה לי, וגרד בצידי האף
    חזרתי לקוסמטיקאית שמרחה לי חומרים שהרגיעו את האף
    אך הבוקר קמתי עם נפיחות ממש רצינית מתחת לעיינים, אני לא מפסיקה לבכות, שמתי קרח וזה לא עוזר... האם זה יעבור לי ואיך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי ליאת, יכול להיות שפיתחת

שוש מאור
    14/11/2009

רגישות או אלרגיה למשהו מהחומרים שהקוסמטיקאית השתמשה בטיפול. זה קורה ואין צורך להילחץ. גם הקוסמטיקאית וגם את בדר"כ לא יכולות לדעת שאת רגישה לחומר מסויים, אלא אם את מזהירה אותה מראש (במידה ואת יודעת..). אני מבטיחה לך שזה יעבור ואין צורך לבכות. עניין של יום-יומיים. אם אין הטבה לכי לרופא ותקבלי איזשהו תכשיר נוגד אלרגיה (אנטי-היסטמין) והכל יעבור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

ליאת
    14/11/2009

דיברתי עם אחות במוקד שאמרה לי קחת כדור נגד אלרגיה
    לקחתי לפני כמה שעות-בנתיים אין כל הטבה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת, לא להיות מודאגת.

שוש מאור
    14/11/2009

במידת הצורך תקחי עוד כדור. או שניים. לדעתי, זה יעבור גם ללא כדורים. אבל אם זה מטריד אותך אז קחי עוד כדורים. היום ומחר. שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו