מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי שאלה בבקשהאור21/11/2009
קודם כל אני בן ולא בת לידע כללי ואני עושה שעווה ביידיים לא בכל היד רק באיזור הכף יד איפה שמלא גברים עושים אז אני עושה את זה בערך פעם בשבוע ורציתי לדעת אם ביגלל שאני עושה זה פעם בשבוע ולא נגיד פעם בחודש יכול להיות לי נזקים כמו צלקות או משהו?! ועוד שאלה בבבקשה שמעתי שיש אנשים ששמים טלק אחרי שעושים שעווה רציתי לדעת בבקשה למה שים את זהבתודה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אור. למה אתה עושה
שוש מאור22/11/2009פעם בשבוע שעווה? בדר"כ מספיק לעשות פעם בשלושה שבועות. אני לא רואה הכרח בתדירות כל כך גבוהה. ואכן, יכולות להיות צלקות ופיגמנטציות מיותר מדי טיפולי שעווה. תחשוב שבכל פעם שאתה מושך את השעווה אתה גם מוריד תאי עור ואי-לכך יוצר פילינג על היד. אני מקווה שלפחות אתה מקפיד להשתמש במסנן קרינה לידיים, אחרת תהיה לך גם פיגמנטציה (כתמים). לגבי הסלק - אני לא שמעתי על זה.. מה הסלק אמור לעשות? אני מזמינה קוראים בפורום ששמעו על זה להגיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש מאור
אור22/11/2009אני עושה שעווה פעם בשבוע כי מאוד מפריע לי כל שערה שגודלת לי ודווקא אני לא שעיר כל כך והתכוונת לטלק את יודעת כמו אבקה כזאת ועוד שאלה אחת על הדרך בבקשה אם אני שם קרם ידיים אחרי השעווה זה בסדר או צריך לחכות כמה ימים ו..אם אני עושה פעם בשבוע שעווה ביידים מה אני יכול לשים שלא יהיה לי אדמומיות או צלקות חס וחלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור, אם נושא השערות על הידיים
שוש מאור22/11/2009כל-כך מפריע לך אני מציעה לך להסיר את השיער באיזשהו מכשיר להסרת שיער לטווח ארוך (קרן אור או לייזר). לא יכולה בשום אופן להמליץ לך על הסרת שיער בשעווה כל שבוע. לא בריא לעור ואין דרך להקל על זה. אתה יכול להרגיע בקרם רפואי שנמכר בבית מרקחת שנקרא ביאפין אבל לחלוטין לא מבטיחה לך שלא יהיו לך צלקות וכתמים. בדוק את נושא הסרת השיער לצמיתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)