נקבוביות גדולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקבוביות גדולות
    ליאור
    23/11/2009

שלום, אני בת 16 בקרוב ויש לי עור שומני ויוצאות לי הרבה נקודות שחורות בקביעות,
    בנוסף יש לי גם נקבוביות גדולות וזה מפריע לי ורציתי לדעת אם יש משהו שיכול להחליק את העור או לטשטש את הנקבוביות, לא איפור..
    אם זה רלוונטי, קיבלתי מחזור לפני פחות משנה והוא עדיין לא סדיר
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקבוביות גדולות

הוספת תגובה

• את בדיוק בגיל שבו המערכת

שוש מאור
    23/11/2009

ההורמונאלית אינה סדירה (ראי נושא המחזור..) ואי-לכך יחולו כל מיני שינויים בהפרשות בלוטת החלב (השומניות..) בזמן הקרוב. ניתן לשלוט במעט בהפרשות בלוטת החלב על ידי תכשיריים מסויימים קוסמטיים שמכילים מעט חומצות שגם ישפיעו על הנקבוביות. כל אלו יהיו שינויים מועטים ואני מציעה שאם אין בעיות קריטיות (כמו אקנה קשה) לא לטפל עדיין בתרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליאור
    13/12/2009

את ממליצה ללכת לטיפול פנים אצל קוסמטיקאית? כי שמעתי שזה לא כלכך טוב בגיל שלי אבל אין דרך אחרת להוציא את השחורים..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור, כן, בהחלט ממליצה

שוש מאור
    13/12/2009

ללכת לקוסמטיקאית לייעוץ ולטיפול, אם צריך. אין דבר כזה "גיל" מתאים. הולכים כשצריך ועדיף שיד מקצועית תטפל בך ולא ידיים של חברות או שלך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאור
    13/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו