מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהשונו24/11/2009
שלום , שמי אור , אני בת 15 .
אף פעם לא היו לי הרבה פצעים , תמיד יש כמה בודדים , לא משהו היסטרי .
הבעיה שלי היא שיש מקומות שהיו בהם פצעים ונשארו כאילו סימנים ... מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אור, קודם כל סימנים בדר"כ
שוש מאור24/11/2009נשארים כאשר מחטטים בפצעים... אז קודם כל - לא לחטט אף פעם בפצעים, גם כאשר הם באים לעיתים רחוקות. עם הזמן הסימנים יתבהרו עד כדי להיעלם ברוב המקרים, אלא אם יש לך נטיה לפיגמנטציה (כתמים). להבא, כאשר מופיע פצע טפלי בו עם איזשהו תכשיר או ג'ל לריפוי וייבוש פצעים ולא באצבעותייך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ,
שונו24/11/2009מידי פעם אם יוצא פצע והוא עם מוגלה אז אני נוגעת בו ...
אז להשאיר זאת כך ? אין תכשיר ששיעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צעירה עדיין אור
שוש מאור24/11/2009ותחלופת תאי העור שלך מהירה ויעילה. אני מניחה שעם הזמן הכתמים יעלמו או מאוד יטשטשו. אם לא תהיינה תוצאות מספיק טובות ניתן בעתיד להשתמש במעט פילינג או חומרי הבהרה. בינתיים תתרכזי בזה שלא תגרמי לעצמך עוד כתמים עתידיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה !! =]
שונו25/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)