מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לאירועיעל24/09/2007
שלום לכולם ...
רציתי לדעת איזה צבע צללית מתאים לשמלת זהב זה חשוב לי יש לי אירוע בקרוב.
תודה על העיצות היעילות בפורום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
סיגל24/09/2007אני הייתי ממליצה לך לשים צללית בצבע חום מנצנץ ,שיש בו גם קצת זהב
יש כזה לחברת ג'ייד ,ואני אישית קניתי אותו והוא ממש משגע על העין,זה הולך בזוגות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוורודים מבריקים, ירוקים משתלבים מעל
גלית25/09/2007מעלף עם זהב...
וסגולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור אירוע
עפרה אמסלם25/09/2007יעל היי, מאחר ולא אמרת מה צבע עינייך שיערך, אתן לך המלצה במידה ושיערך חום וגוון עיניך חום- המלצתי, להתשתמש בגוונים- זהב, חרדל, צהבהב, כתמתם, אפרסק, ברונזה, חום אפסרק ושמנת. -כמובן שניתן לטשטש ולמזג את הגוונים מ הבהיר לכהה.
בהצלחה - עפרה אמסלם
מאפרת ומדריכה לאיפור מקצועי -
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יעל,
שירה שוסטר27/09/2007לא ציינת פרטים מאוד חשובים שבלעדיהם אי אפשר לתת לך המלצה נכונה.
אני צייני צבע שיער, עיניים גוון עור, וגם אז נאוכל לתת המלצה חלקית מכיוון שאינני יודעת מהו מבנה הפנים שלך.
מסקנה - צריך לראות אותך בשביל לתת לך תשובה מדוייקת - את יכולה גם ללכת לחנות איפור מקצועית ולהתייעץ עם המאפרות במקום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)