טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
זה רק עניין של תרגול - חלקי את העין לשלושה שלישים. חיצוני, מרכזי (זה שמעל האישון עצמו) ופנימי (זה שקרוב לאף). האייליינר אמור להיות צמוד לקו הריסים בשלישי הפנימי והמרכזי ומעט להתרומם ממנו בשלישי החיצוני - כך את יוצרת גם מראה חתולי, וגם מרימה מעט את העין.
סומק - חייכי למראה. תגלי שני "חדודים". את הסומק הניחי עליהם וטשטשי כלפי חוץ ובקו אלכסוני מעט למעלה.
על שני הדברים תוכלי למצוא המון סרטוני הדרכה ביוטיוב...
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד