מתעניינת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעניינת...
    מאיה אברבוך
    02/04/2007

שלום אני חדשה באתר.. לפני כמה ימים הלכתי לבדוק את בי"ס של "ירין שחף" ויצאתי מרוצה.. העניין הוא שאני חיילת ויש לי עוד שמונה חודשים עד לשיחרור. בסוף החלטנו(אני והיועצת לימודים) שאני הקח פיקדון והוכל להתחיל לילמוד בשקט בדצמבר ואפילו לפני... השאלה שלי היא כזו.. נגיד ואני מסיימת את לימודי בהצלחה (ברור!) בגיל 21 איך אני בדיוק מתחילה להיכנס לתחום? אני צריכה לצבור נסיון.. תהיה לי הכוונה כלשהיא? עזרה מהבי"ס?... בתודה מאיה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעניינת...

הוספת תגובה

• למתעניינת

שירה אוחיון
    03/04/2007

קודם כל, עשית את הבחירה הנכונה. "ירין שחף" הוא בית הספר לאיפור הכי טוב בארץ!!
    בתחילת דרכי לפני שלמדתי איפור היו לי את אותן מחשבות... איך להשתלב בתחום? מי מבטיח לי שאני יעבוד בזה? יש עבודה לכל-כך הרבה מאפרות?... ועוד המון התלבטויות שסביר להניח יש לכל אחד ואחת שהולכים ללמוד מקצוע כל שהוא...(כל מקצוע)
    אני יכולה להגיד לך מנסיון: אף אחד לא מבטיח לך עבודה ואף אחד לא מבטיח לך להשתלב מייד כשתסיימי את הקורס. אם את רוצה להשתלב, ורוצה להצליח את תצטרכי לדחוף את עצמך ולפרסם את עצמך בכל דרך. ועוד משהו, אם את באמת טובה- העבודה והפרסום כבר יגיעו אליך וכל מה שתצטרכי לעשות זה לאפר..
    יש סוכנויות מאפרים, יש המון צלמים, כלות, עיתונים, T.V ועוד המון מקומות שמחפשים מאפרות. התפקיד שלך הוא להגיע לשם...
    אני מבטיחה לך שאם בחרת בירין שחף, אין לי ספק שתצאי מאפרת טובה, ודעי לך שהביקוש הוא לבוגרות ירין שחף, אז כבר יש לך יתרון אחד על פני כמה אחרות...
    בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו