מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימים סביב העינייםעינת27/09/2007
שלום, אני ג'ינג'ית עם נמשים ועיניים כחולות. סביב העיניים (גם בעפעף וגם מתחת לעיניים) יש לי גוון ורדרד-כחלחל עקב שקיפות העור- פשוט רואים את כלי הדם מתחת. בנוסף העור מתחת לעיניים קצת מבריק (לא עקב שמנוניות). מה אוכל לשים כדי לטשטש את הצבע?
בנוסף, ניסיתי לשים צללית לבנה בתור בסיס אבל זה ממש לא מתאים לגוון עור שלי- זה נראה כאילו חיברו לי עפעף של מישהי בת 70...הצללית נתנה לעור מבט מקומט וחסר חיים.
עזרה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לג'ינג'ית
שירה שוסטר27/09/2007הי עינת, את מקרה קלאסי של צורך בקונסילר.
אני מעתיקה לכאן תשובה שנתתי השבוע ומתאימה גם לך :
בעקרון - בהיר לא מכסה כהה - אלא צבע מכסה צבע. ולפי תורת הצבעים כהויות כחלחלות מכסים עם קונסילר בגוון בז' כתמתם כדוגמת ה"אמבר" של חברת ע.פ.ר.ה או הC4 של בועז שטיין , יש למדינה מילאנו קונסילר מצוין .
לגבי ההברקה - פדרי במעט פודרה על מנת לקבע את הקונסילר ולמנוע ברק
לגבי הצלליות :מאוד יחמיאו לעיניים שלך צלליות בגוונים חמים - הברונזה האפרסק, הכתמתם.
גם האפור יחמיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונסילר על העפעף?
עינת28/09/2007תודה רבה! :)
האם לשים את הקונסילר רק מתחת לעין ואת העפעף לכסות בצללית בלבד או לכסות גם את העפעף קודם בקונסילר ואז לשים צללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד מתחת לצללית להניח בסיס
שירה שוסטר29/09/2007הבסיס מתחת לצללית יכול להיות מייק אפ או קונסילר.
בגלל שיש לך לפי תאורך עור שקוף שדרכו ניתן לראות את הנימים ושאר "צרות"
כדאי להניח קונסילר לטשטוש הפגמנטציה ומעליו מיק אפ שיתן גוון אחיד לפנים.
מעל ניתן לפדר (לא חובה) או ישר להניח את הצללית. ככה היא תתקבל במלוא חוזקה ותחזיק למשך כל היום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות וצלליות ירוקות :)
עינת30/09/2007תודה רבה!
ניסיתי קונסילר בז' ומעליו צללית וזה ממש מסתיר. אפילו קונסילר לבד נראה טבעי יותר מכלום...
אגב, במהלך ביקורים בסופר פארמים שונים בימים האחרונים אני וחברות שלי ראינו שלבעלות עור בהיר ומנומש, צללית ירוקה בהירה ממש מאירה את העין: שמנו צללית לבנה כבסיס על כל העפעף כולל עצם הגבה, בצד שקרוב לאף צללית ירוקה בהירה עד אמצע העפעף, בצד החיצוני של העין צללית כהה בצורת V שוכב על הצד וטשטשנו. על כל זה עוד קצת צללית לבנה לטשטוש ההבדלים וזה נראה ממש יפה וטבעי. קשה לראות בכלל ששמתי ירוק והעין נראית הרבה יותר גדולה ומוארת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)