מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בנוגע לקרמים לפנים- בת 38ליאת13/12/2009
שלום רב,
בשנה האחרונה לצערי אני מתחילה לראות את איתותיהם של קמטים בפנים, ירושה בלתי רצויה מאימי.
האמת היא שהנטייה לקמטים בעיניים החלה לפני כ-8 שנים, אך השנה אני מרגישה שהעפעפיים שלי מתחילות ליפול (כשמותחים אותם הם לא חוזרים למקום), קמטי חיוך וכו'.
בנוסף העור שלי בפנים מאוד דק, עור "רגיל" כשהמראה שלו נראה יבשבש, חסר חיוניות.
כל שנות חיי אני מורחת קרמי פנים + עיניים , שותה הרבה מים אוכלת בריא לרוב, ועדיין אלו התתוצאו כשגיל 40 בפתח.
כרגע משתמשת בקרמים של לוריאל.
אשמח להמלצות לגביי סדרת קרמים טובה למצב זה, על מנת למנוע את "הנפילה" והגנטיקה הלא מחמיאה בענייני קמטים ועור לא חיוני....
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת, יש כיום מוצרים
שוש מאור13/12/2009רבים שתפקידם לעכב את הזדקנות העור. קצת חבל שידעת על הגנטיקה שצפויה לך ולא התחלת להשתמש בחומרים נכונים כבר לפני 8 שנים. כי ז אולי אפשר היה לעכב מעט את סימני הגיל. אבל בואי נסתכל קדימה.. ראשית הייתי ממליצה לך להשתמש בערב בקרמים או נוזלים שמכילים חומצות אלפא וביתא וברטינול אינני יכולה להמליץ לך על מוצרי מדף שניתן למצוא בפארמים, מה גם שהם אינם אפקטיביים וחזקים מספיק. החומרים הפעילים בהם הם בכמויות מזעריות (ולכן לא פעילות..). אם חשוב לך - אני מציעה, פני לקוסמטיקה מקצועית, רפואית (קוסמטיקאית רפואית) שתתאים לך טיפול אנטי-אייג'ינג נכון ופעיל ותדריך אותך נכונה (להיזהר מהשמש וכו'). עדיין, קחי את הכל בפרופורציות ואל תצפי לקסמים מהירים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)