שאלה-גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-גבות
    שיר
    27/12/2009

שלום. עד עכשיו סידרתי את הגבות לבד עם פינצטה והן נראות טוב. אבל עכשיו אני רוצה ללכת לקוסמטיקאית ואני מתביישת, מה עושים? איזה צורת גבות מתאימות לפנים צרות? ואיזו צורה הכי מומלצת (חוט, שעוה וכו')?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה-גבות

הוספת תגובה

• שלום לך, לא ברור לי למה את מתביישת?

שוש מאור
    27/12/2009

כולן מסדרות גבות ואין מה להתבייש. לגבי השיטה המועדפת - מה שנוח ווטוב לך. אפשר בשעווה, אפשר בפינצטה ואפשר לשלב בין השניים.. גשי לאשת מקצוע שגם תחווה את דעתה לגבי הצורה המתאימה לפנייך ויחד איתה תחליטי מה נכון לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב גבות

יפית קוריש
    05/01/2010

גבות הן המסגרת של העיניים שלנו וחשוב מאוד להתאים את מבנה הגבה למבנה הפנים,
    במידה ואת עושה לבד והגבות נראות טוב, מעולה. אבל, אני תמיד ממליצה לגשת לאשת מקצוע שיודעת להתאים את הגבה למבנה הפנים ואין בזה שום בושה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל קוסמטיקאית....

מיכל הרץ
    05/01/2010

חשוב לוודא שהקוסמטיקאית מתמחה בעיצוב גבות, כי לא כל קוסמטיקאית שיודעת לנקות גבות יודעת גם לעצב צורה. חשוב לראות תוצאות ולא רק הבטחות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו