מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה-גבותשיר27/12/2009
שלום. עד עכשיו סידרתי את הגבות לבד עם פינצטה והן נראות טוב. אבל עכשיו אני רוצה ללכת לקוסמטיקאית ואני מתביישת, מה עושים? איזה צורת גבות מתאימות לפנים צרות? ואיזו צורה הכי מומלצת (חוט, שעוה וכו')?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך, לא ברור לי למה את מתביישת?
שוש מאור27/12/2009כולן מסדרות גבות ואין מה להתבייש. לגבי השיטה המועדפת - מה שנוח ווטוב לך. אפשר בשעווה, אפשר בפינצטה ואפשר לשלב בין השניים.. גשי לאשת מקצוע שגם תחווה את דעתה לגבי הצורה המתאימה לפנייך ויחד איתה תחליטי מה נכון לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצוב גבות
יפית קוריש05/01/2010גבות הן המסגרת של העיניים שלנו וחשוב מאוד להתאים את מבנה הגבה למבנה הפנים,
במידה ואת עושה לבד והגבות נראות טוב, מעולה. אבל, אני תמיד ממליצה לגשת לאשת מקצוע שיודעת להתאים את הגבה למבנה הפנים ואין בזה שום בושה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל קוסמטיקאית....
מיכל הרץ05/01/2010חשוב לוודא שהקוסמטיקאית מתמחה בעיצוב גבות, כי לא כל קוסמטיקאית שיודעת לנקות גבות יודעת גם לעצב צורה. חשוב לראות תוצאות ולא רק הבטחות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)