פילינג אצל קוסמטיקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג אצל קוסמטיקאית
    אור
    08/01/2010

שלום הייתי אצל הקוסמטיקאית שאני מטופל אצלהושאלתי אותה אם אפשר לעשות פילינג לפנים שלי ביגלל שמפריע לי מאוד המין חורים קטנים כאלה כמו חטטים בלחיים יש לי הרבה שאלות אלייה אבל רק שבוע הבא אני צריך ללכת לדבר איתה אז שאלתי אותה אם הפילינג שבדרךך כלל הקוסמטיקאיות עושות ומה שהיא עושה זה חזק כמו נגיד פלסטיקאי שעושה פילינגים אז היא אמרה לי שלא אז רציתי לדעת בבקשה אם פילינג שקוסמטיקאיות עושות הוא יכול להיות גם יעיל היא אמרה לי גם ששבוע שלם הפנים שלי יתקלפו וגם דרך אגב אני לא מצפה שהפילינג יחזיר לי את עור הפנים כמו שהייתי תינוק אבל אני מקווה שיהיה שיפור בעור הפנים שלי היא אמרה לי שיש כמה סוגים של פילינגים והיא תברר ותדבר איתי ואני יודע שאת השאלות האלה אני צריך לשאול אותה ולא אותכם אבל סתם רציתי להתייעץ בתודה רביד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג אצל קוסמטיקאית

הוספת תגובה

• היי רביד, קוסמטיקאיות מורשות

שוש מאור
    08/01/2010

לעשות פילינג שיטחי בלבד. חלקן, עושות גם פילינג שמוגדר בינוני. פילינג עמוק יעשה רק רופא עור. אם הבעיה שלך היא חטטים שנשארו כתוצאה מאקנה - הפילנג שתעשה קוסמטיקאית יעשה הטבה מסויימת - העור יראה יותר יפה, בוהק, אחיד אבל "חורים" לא יעלמו. גם פילינג עמוק שעושה רופא לא תמיד יעזור לחטטים. ולפעמים יש לחזור עליו פעם-פעמיים. אישית, אני מעדיפה ללכת בדרך הבטוחה והאיטית יותר, אמנם, אבל עדיין בטוחה יותר. על פילינג אצל קומסטיקאית אפשר לחזור פעמים רבות ואפילו מדי חודש. ההתקדמות תהיה איטית, אבל תהיה התקדמות ולא תהיה לך בעיה לצאת החוצה בימים אלו וכן לא תסבול כאב רב. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו