מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות (:מעיין11/01/2010
שלום ,
רציתי לדעת איפה אפשר להשיג את המייק-אפ טרו טא'ץ?
דבר שני הפנים שלי הם בדדרך כלל חלקות ובלי פצעונים אבל שיש הם פוט לא עוברים !! הפנים שלי שומניות מאוד מאוד וזה כבר מייאש אותי .. מה לעשות ? תודה רבה מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מעיין, לא ציינת בת כמה
שוש מאור11/01/2010את ואני מניחה שאת צעירה. את צריכה שיהיה בידייך סבון מתאים לעור שמן ואיזשהו תכשיר שמטפל בפצעים. כך שכשיש לך פצע תדעי לטפל בו. מה שאני מבקשת זה שלא תיגעי בו בידייך ותנסי "לפוצץ" אותו כי זו אחת הסיבות שהם אינם עוברים... הם פשוט מזדהמים יותר וגם משאירים סימנים וצלקות. הכי נכון - לפנות לקוסמטיקאית שתיתן לך הדרכה נכונה לגילך ועור פנייך איך לטפל בשיגרה בעור וגם תתאים לך תכשירים מתאימים ומקצועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מעיין
יפית קוריש11/01/2010המייק אפ true match שייך לחברת לוריאל וניתן להשיגו ברשתות הפארמים.
אני ממליצה שתלכי ותנסי גם את המייק אפ קולורסטיי של רבלון, הוא מעולה לעור שומני ועמיד לשעות רבות.
את מוזמנת לחזור ולספר לנו מה החלטת :-)
לגבי הפנים -
אני ממליצה לגשת לרופא עור ו/או קוסמטיקאית ולא להזניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)