מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרחלי.. עזרה בבקשה.דניאל05/10/2007
היי :)
רציתי לדעת אם לשים מסכה נקודתית על ח'צקון זה טוב..?
והאם לשים ספיריט סליציל זה טוב נקודתית על ח'צקון?
והאם מייקאפ מחמיר את מצב הח'צקון? והאם זה טוב לשים מייקאפ אפילו שמזיעים?..
והאם זה טוב לשים פילינג גרגרים למרות שיש חצקונים? והאם זה יכול להחמיר? ואותו דבר בנוגע לג'ל לניקוי פנים..?
סליחה על השאלות הרבות, תודה מראש וחג שמח =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????? יש תשובה??
דניאל09/10/2007?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????????
דנה13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????????????????????
שני14/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
הילה15/10/2007היי דניאל,
במידה ויש לך פצעים נקודתיים ניתן לשים על העור מסכה מייבשת אחת לכמה ימים, במידה וזוהי תופעה נרחבת ניתן ללכת על טיפול תרופתי [ישנו כדור ממש טוב בשביל זה - פשוט לגשת לרופא עור], ספירט סליציל יכול לעזור רק במידה והבעיה עדינה, אך יש להיזהר איתו כי הוא מייבש את העור.
פילינג גרגרים מאוד לא מומלץ מכיוון שהוא יכול לפצוע ולהשאיר צלקות וחטטים לכל החיים, אך אם תשתמשי בצורה עדינה בג'ל ליקוי פנים זה בסדר אבל זה לא יעביר את הפצע יותר מהר אלא רק ינקה לך את עור הפנים.
בנוגע למייק אפ, הוא לא מחמיר את בעיית הפצעים ואין שום בעייה לשים את המייק אפ גם כשמזיעים, חשוב רק לפדר אותו על מנת שישאר מקובע בצורה טובה לאורך כל היום.
אם יש לך פצעים הייתי ממליצה להשתמש במייק אפ מוצק שכן הוא יסתיר לך את הפצעים באופן יותר טוב.
מקווה שעזרתי ובהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה, תודה רבה לך!
דנה15/10/2007אכן עזרת לי..
אני באמת הולכת לרופא עור עוד כמה ימים.. רציתי לדעת את יכולה להגיד לי את שם הכדור שאת מתכוונת אליו?
הוא באמת טוב ?
תודה מראש. =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה.. יש תשובה??
דנה16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה שעזרתי...
הילה16/10/2007נראה לי שקוראים לכדור הזה רואקוטן.
כדור מצוין - לקוחים אותו חצי שנה והפצעים נעלמים לגמרי, אני אישית ראיתי תוצאות מדהימות אצל אנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל..
דנה16/10/2007ציפיתי שתגידי לי שם של כדור אחר......
אין לי ממש פצעים כאלה חמורים ורבים ממש לא..
וחוץ מזה שלכדור הזה יש תופעות לוואי חמורות ביותר השפעה על הכבד וכו'... מי שלוקח את הכדור זה מי שבמצב קשה ביותר.....
תודה בכל מקרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת...
הילה17/10/2007אם הפצעים כן מפריעים לך לדעתי תגשי בכל מקרה לרופא עור, אני בטוחה שיש עוד טיפולים גם למי שלא סובל מהצורה החמורה של בעיית האקנה, לדעתי אין לך מה להפסיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)