קונסילר ירוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונסילר ירוק
    דני
    19/01/2010

שלום,
    אני אחרי לידה ויוצאים לי פה ושם פצעים קטנים, בעיקר באזור הסנטר.
    יש גם קצת אדמומיות באזור האף. אני קניתי קונסילר ירוק של חברת קליניק , ואשמח לקבל הדרכה איך לשים אותו נכון. אני מאד מרוצה מהמוצר, אך לפעמים הוא משאיר גוון ירקרק :(.

תודה מראש.
    ג'ני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונסילר ירוק

הוספת תגובה

• היי ג'ני

יפית קוריש
    19/01/2010

קודם כל מזל טוב לרגל הלידה.
    דבר שני, לגבי קונסילר ירוק, אני בדרך כלל לא ממליצה לרכוש אותו לשימוש אישי מכיוון שאם משתמשים לא נכון הוא נשאר בגוון ירוק , בדרך כלל מומלץ לרכוש מייק אפ איכותי בעל כיסוי גבוה ואין צורך בדבר נוסף כי הוא מסתיר את האדמומיות לבד , בנוסף ככל שאני מניחים חומר על פצע על מנת להסיר אנו יוצרים "הר" ויוצר גבוה שמדגיש את הפצע ולכן לא מומלץ.
    אבל אם כבר רכשת...
    העיקרון עובד כך - רק איפה שיש אדמומיות צריך לשים את הקונסילר הירוק ולא מעבר ורק מעט חומר , למה ?
    ירוק ואדום הם צבעים מנוגדים ולכן אם מניחים אחד מעל השני הם מנטרלים אחד את השני אבל הם מניחים ירוק על גוון העור הוא נשאר ירוק כי אין מה שינטרל אותו.
    ולאחר שנטרלנו את האדמומיות, נניח מייק אפ מעליו בטפיחות בלבד ולא במריחות.

עדכני אותי איך הלך :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו