מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי פנים של קריטהלילי20/01/2010
שלום לכן...
קניתי לפני כחודש מי פנים מפודרים של קריטה לעור מעורב-שמן בשם ideal control וגם ניקוי מאותה הסדרה, המוכרת באפריל המליצה לי וכמובן גם סיפרה שאפילו גברים משתמשים במוצר הזה ושזה עושה עור חלק וסופח את כל השומן, אחרי שניסיתי זה גרם לעור שלי להיראות נורא, צמחו לי פצעים, כל האיזור היה אדום והנקודות השחורות נהיו בולטות, כשיצא לי להיות באיזור אמרתי לה והיא אמרה שזה אמור לקרות כי זה מוציא את כל הרעלים החוצה ואחרי כשבוע זה יעבור ויהיה לי עור חלק ויפה, האמת שלא ניסיתי לבדוק ועברתי למוצרים של קליניק שמשפיעים על העור שלי הרבה יותר טוב, בכל אופן רציתי לשאול האם אכן ככה? האם יש מוצרים שבתחילה גורמים לעור להיראות כעור כי הם מוציאים את כל הלכלוך והרעלים ואחר כך זה צריך להיות בסדר או שמדובר סתם בתגובה אלרגית והמוצר לא מתאים לי?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בובית, לצערי אני לא יכולה
שוש מאור20/01/2010לספר לך שאני מכירה כאלו תכשירים. הרעיון יפה אבל לא ממש מציאותי.. התוצאה הזו יכולה לעיתים לקרות לאחר טיפולי פנים אבל אם עורך היה יפה לפני כן אין סיבה שהוא יראה לא טוב עכשיו. והנה אני שוב חוזרת ואומרת : אנא! אל תקנו דברים מיועצות יופי!! הן אינן קוסמטיקאיות וכל אשר הן יודעות הוא למכור. את הוצאת כסף והתאכזבת וכעת גם אינך משתמשת בתכשירים. בבקשה - לכו לקוסמטיקאיות מקצועיות וקנו חומרים שמתאימים לכם לאחר אבחנת עור מדוייקת. במקרה הזה - אם התכשיר אינו מתאים לך, וזה יכול לקרות, רוב הקוסמטיקאיות ההוגנות יחליפו אותו ויותאם לך תכשיר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)