מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לאפר את העין עם צללית? ועוד שאלnogit20/01/2010
רציתי לדעת איך אוכל ללמוד איך לאפר את העין עם צללית? והאם חובה לשים 2 צבעים אחד בהיר ואחד כהה יותר?
יש לי שקיות מתחת לעיניים שזה משהו גנטי זה לא מעייפות או משהו כזה וגם יש לי כתמים בצבע כתום היכן שהשקיות גם זה גנטי, יש את זה לאמא של. שאלתי היא לגבי קונסילר קניתי קונסילר של רבלון והאמת הוא מסתיר לא רע אבל האם צריך משהו נוסף לשים על מנת שלגמרי לא יראו כלום?
יש לי עור מעורב כאשר איזור ה - T הוא שמן והשאר רגיל. אני רוצה לקנות קרם לחות לפנים יש משהו מומלץ שיכול להתאים לי? שישאיר את העור שלי רך ונעים לאחר שאני שמה אותו? ועוד שאלה אחרונה האם יש לי צורך בקרם עיניים בגלל השקיות או משהו אחר שיכול להפחית את הנפיחות?
תודה מראש
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי nogit
יפית קוריש20/01/20101) לגבי איפור העין , ניתן לאפר את העין בצע אחד או במס' צבעים , זה לפי טעמך ויכולתך האישית .
לגבי היכן להניח את הצלליות בזוית הפנימית של העין צבע בהיר ובזוית החיצונית צבע יותר כהה וכמובן לטשטש ביניהן. להסבר יותר מפורט אני ממליצה בחום להכנס לאתרים עם קטעי וידאו המסבירים זאת יותר לעומק או לעשות סדנת איפור אישית שתיתן לך הסבר יותר מפורט על איך לאפר את עצמך בצורה הטובה ביותר.
2) לגבי כהויות מתחת לעיניים , את יכולה למרוח מייק אפ על כל הפנים כולל מתחת לעיניים ורק אחר כך במקומות שיש כהויות מתחת לעיניים להניח את הקונסילר בטפיחות.
3) לגבי קרם לפנים , את צריכה לרכוש קרם לחות לעור מעורב יש חברות מעולות כמו לוריאל , רבלון וכו'.
4) לגבי קרם עיניים , קרם עיניים לפי מיטב ידיעתי , אינו מוריד נפיחות מתחת לעיניים ובדרך כלל מתחילים למרוח קרם עיניים בגיל 20 + ולכן אם את יותר קטנה אין לך צורך.
לגבי דרכים להוריד נפיחות מתחת לעיניים, אין כל כך הרבה איך להוריד אבל יש איך להמנע מכהויות מתחת לעיניים שמגבירות את תחושת הנפיחות.
לישון לפחות 8 שעות בלילה
לא לעשן
לשתות הרבה מים
ןלא להשתזף בפנים
מקווה שעזרתי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפית תודה על התגובה המהירה :)
nogit21/01/2010תודה רבה על העצות המועילות. היום בבוקר כשהתאפרתי שמתי מייק אפ על כל הפנים כולל מתחת לעיניים והאמת זה נראה הרבה יותר טוב ומסתיר קצת יותר מקצת קונסילר.
גם ראיתי סרטון שמראה איך להתאפר ולשים צללית בעין ונראה לי שהבנתי את הרעיון.
רציתי עוד לשאול לגבי ניקוי הפנים, אני מנקה קודם כל כשאני במקלחת בערב עם סבון פנים של דאב או של קרמה ואחר כך כשאני יוצאת אני מנקה עם מסיר איפור של רבלון שזה 2 ב - 1 זה COLOR AWAY - אני מקווה שכתבתי נכון ולאחר מכן שמה קרם לחות וקרם עיניים.
האם זה בסדר איך שאני מנקה או שיש משהו נוסף? או במקום המסיר 2 ב - 1 צריך חלב פנים ומי פנים?
איך מומלץ למרוח את הצללית עם מברשת או עם היד?
ראיתי בסרטון שמראה איך לאפר עם צללית שהבחורה משתמשת במברשת ארוכה שמיוחדת לאיפור של צללית האם כדאי?
תודה ויום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי NOGIT
יפית קוריש23/01/2010אני שמחה שזה עזר :-)
לגבי הניקוי פנים - התאמת מוצרי ניקוי צריכים להיות בהתאם לסוג עור הפנים שלך, במידה ואת מרגישה טוב בפנים ולא מציק לך (יבש) או שומני מידי אז זה בסדר .
אני ממליצה לנקות את הפנים מהאיפור לפני המקלחת מכיון שאם את מנקה לפני רוב המוצרים יורדים ואין צורך לשפשף במקלחת את העור סתם.
לגבי חלב פנים הוא עושה את אותה העבודה כמו מסיר איפור, ולכן אני ממליצה לנסות לראות מה מתאים לך ונעים לך בפנים.
מי פנים בא לרענן את הפנים לאחר השימוש בחלב פנים ולכן אם את מנקה את הפנים במסיר איפור לאחר מכן שוטפת את הפנים במים זה נותן את אותה התוצאה.
וכמובן לסיים בקרם לחות.
לגבי איך למרוח את הצללית, שוב זה עניין של נוחות , אני ממליצה להשתמש במכחול כך שהצבעים מתמזגים בצורה רכה .
לגבי מכחולים לצלליות -
מומלץ בחום! מכחול איכותי מחזיק מעמד לשנים , בדרך כלל אני ממליצה על שימוש במברשת בינונית עגולה או זויתית על מנת להניח איתה את הצבעים ומכחול דק זויתי להנחת תיחומים דקים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי עפרון שחור לעיניים
nogit27/01/2010אני משתמשת בעפרון שחור לעיניים וכל פעם כשאני שמה אותו בבוקר אני מתחילה לדמוע וכל הדרך מהבית לעבודה באוטו אני מנגבת את הדמעות שיורדות לי..
מה שמוזר שזה קורה רק בבוקר ואחר כך נגיד כשאני מגיעה לעבודה אחרי 30 דקות בערך זה מפסיק..
האם זה משהו שקורה אחרי ששמים איפרון איפור לעיניים? ואם העפרון לא מתאים והעין דומעת מדוע זה קורה רק חצי שעה אחרי ואז מפסיק? האם מומלץ להשתמש עם עפרון היפואלרגני? יש משהו מומלץ?
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי עפרון שחור לעיניים
nogit27/01/2010אני משתמשת בעפרון שחור לעיניים וכל פעם כשאני שמה אותו בבוקר אני מתחילה לדמוע וכל הדרך מהבית לעבודה באוטו אני מנגבת את הדמעות שיורדות לי..
מה שמוזר שזה קורה רק בבוקר ואחר כך נגיד כשאני מגיעה לעבודה אחרי 30 דקות בערך זה מפסיק..
האם זה משהו שקורה אחרי ששמים איפרון איפור לעיניים? ואם העפרון לא מתאים והעין דומעת מדוע זה קורה רק חצי שעה אחרי ואז מפסיק? האם מומלץ להשתמש עם עפרון היפואלרגני? יש משהו מומלץ?
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי NUGIT
יפית קוריש27/01/2010לפי מה שאת מספרת אני חושבת שאת אלרגית או רגישה בעיניים , כי מהרגע ששמת את העפרון בעין ועד שהדמעות מנקות את האיזור מהצבע לוקח בערך חצי שעה אצלך ואז זה מפסיק,
לכן הייתי ממליצה לנסות עיפרון היפואלרגני ואם זה לא עוזר פשוט לא לשים כי זה יחזור על עצמו בכל פעם ולא בריא לך לעין.
אני מאוד ממליצה על המוצרים של חברת ALMY כי הם מיועדים לעיניים רגישות והם היו או עדיין נמכרים בסופר פארם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)