מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרי טיפוח בגיל 31רונית22/01/2010
שלום,
אני בת 31 בעלת עור רגיל אשר לא רגילה להשתמש במיוחד במוצרי טיפוח.
היום הלכתי לקנות לעצמי מוצרי טיפוח,אך האמת שאינני סומכת לחלוטין על הדיילת.
התאימו לי מוצרים של סטנדל: ג'ל אולטרה קונטרול לעיניים,פרווננס אולטרה קרם אנטי אייגינג ליום וללילה וכן מוצרים של קריטה:סרום לגונה ופילינג ג'ל של קריטה.
אני מוכנה לשים את מיטב כספי למוצרים הטובים ביותר.האם זה עונה לקריטריונים או שמה מתאימים לי מוצרים של חברה אחרת/סדרה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית, כקוסמטיקאית ותיקה
שוש מאור24/01/2010ומנוסה אני מציעה לך לא לשים את מיטב כספך על מוצרי מדף למיניהם שקונים בפארמים השונים. חבל על כספך. את ממנת את מסעות הפרסום ודוגמניות הצמרת שלהם הם משלמים הון תועפות. מוצרי המדף התעשייתייים מיועדים לציבור רחב מאוד (לאמא, דודה, חברה וסבתא שלך, בכלל לא משנה מה גילם, איזה סוג עור יש להם וכו'..) , הם אינם מכילים חומרים פעילים במידה שיוכלו לעשות משהו (על מנת לא לגרום לגירויים) ואי-לכך גם אינם עושים כלום..אם באמת חשובה לך ההתאמה האישית לעור פנייך, לגילך, לצרכייך ואורח חייך - אני ממש מציעה לך לגשת לקוסמטיקאית טובה ולקבל תידרוך נכון הן לגבי שיגרת הטיפוח שלך והן לגבי התכשירים שמתאימים לך ספציפית ולא לעולם כולו.. אל תתרשמי משלל השמות ש"דוחפים" לך, וקחי בחשבון שיועצות היופי למיניהן אין להן שום השכלה בנשא דרמטולוגי וכל אשר הן יודעות זה למכור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)