מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לפניםמעיין25/01/2010
היי יש לי כמה שאלות מאוד חשבות שממש יעזור לי עם תעני לי עליהם תודה רבה מראש ,
1.אני בת 14 וכמה חודשיים העור שלי מאוד שומני וגם השיער אין לי הרבה פצעונים אבל לפעמים בזמן מחזור או גם לא בזמן מחזורים יוצאים לי 2-3 פצעונים וזה ממש מציק לי הקוסמטיקאית שלי נתנה לי חומר שהיה לי ממש טוב ועזר ועכשיו הוא כבר לא עוזר לי ..אני לא יודעת מה לעשות תוכלי לתת לי חברה מומלצת של סבון לניקי פנים ,משהו שיעזור לפצעונים ,פילינג כל דבר כדאי שהפנים שלי יהיה פחות שומניות והעור ישאר חלק .. (:
.2 עוד שאלה המייק אפ של רבלון - מייק אפ רבלון קולור סטיי לעור מעורב עד שמן הוא טוב ?
והוא טוב לגיל שלי ולא מגביר את הפצעים לצמוח ?
3.האם יש פודרה שתוכלי להמליץ לי עליה ?
4.והעניים שלי הם בצבע חום אבל הם דיי קטנות יש משהו שיגרום להם להיראות יותר גדולות?
ויש לי לפעמים סגולים אלו מתחת לעניים ואני ישנה בסדר ושותה דיי הרבה למה זה זה קורה בגל שלי ?
תודה רבה ומצתערת עם חפרתי קצת חח
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יפית קוריש26/01/2010דבר ראשון לגבי העור הפנים - אני משאירה את התשובה הזאת לקוסמטיקאית , אבל לגבי סבונים ופילינגים , לא לייבש את הפנים במוצרים עם יותר מדי אלכוהול או סבון שנותן תחושת ייבוש לפנים, זה נותן את התוצאה ההפוכה וברגע שהעור מרגיש "יבש" הוא מפריש יותר שמנוניות ולכן לחפש תכשיר לניקוי הפנים שנותן תחושה נעימה ולא "יבשה" מידי בפנים הייתי ממליצה על בסיס ג'ל וגם לא לעשות פילינג על עור עם פצעונים זה פוגע בפצע ושוב יכול לעשות את התוצאה ההפוכה ממה שאת מחפשת ולכן תשאלי את הקוסמטיקאית שלך לגבי מה בדיוק מתאים לך.
לגבי המייק אפ של רבלון - מעולה לעור שומני ומעורב (עם הפקק השחור) ממליצה בחום!
ולא גורם לשום פצעים!
לגבי פודרה , אני ממליצה בחום לרכוש פודרה שקופה , שלא משנה את גוון המייק אפ ברגע שאת מניחה אותה , טיפ קטן פודרות עשויות מטלק רגיל ואת יכולה בכיף לקנות טלק רגיל ואיתו לפדר את הפנים ,מה שכן הטלק לבן ומיד לאחר הפידור הפנים נראות טיפה בהירות אז אני משתמשת בברונזר על מנת להחזיר במהירות את הגוון הטבעי לפנים , אבל הטלק בכל אופן נספג באופן טבעי לאחר 30 דקות.
לגבי הגדלת עיניים - ניתן להשתמש בעיפרון לבן בתוך העין על מנת לתת תחושה של עין גדולה יותר , לא כולם אוהבים ולכן צריך לנסות לפני שקונים.
לגבי כהויות מתחת לעיניים , אחד מהסיבות הנפוצות זה תורשה :-(
ניתן להניח קונסילר באיזור על מנת לטשטש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך בת ה-14,
שוש מאור26/01/2010מכיון שאנו מנועות מלתת כאן שמות של מוצרים וחברות (בשל פרסום סמוי..) אני מציעה לך לגשת לקוסמטיקאית שלך שכבר בעבר נתנה לך מוצר מתאים ולהגיד לה שכעת המוצר ההוא לא עוזר לך עוד וכנראה שעור הפנים שלך קצת השתנה ואולי צריך משהו אחר. אני בטוחה שתמצאו את הפתרון. קבלי ממנה גם איזשהו חומר מייבש ומרפא לפצעים, ניתן להשתמש בג'ל ניקוי (סבון) לניקוי הפנים שמכיל גם מעט חומצות, ואם מצב האקנה יחמיר עם הזמן (וזה יכול לקרות - למרות שאת מטפלת בעור) להתאים את הטיפול למצב העור. בגילך העור משתנה מחודש חודש בשל השינויים ההורמונאליים שאת חווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)