איפור שמתאים לעורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור שמתאים לעורי
    רונית
    28/01/2010

יש לי שתי שאלות

1. אני בת 34 ,יש לי עור רגיל ,ומצבו די טוב. כאשר אני מתאפרת העור נראה יפה אך לאחר זמן מה האיפור לא נראה טוב כי הנקבוביות נראות פתוחות יותר מה שיוצר מראה מלוכלך וגס וכאשר אני מסירה את האיפור מראה הנקבוביות הפתוחות מופחת. מה אפשר לעשות לפני ובזמן האיפור כדי למנוע זאת?
    2. אני משתמשת במייק אפ מצויין של אסתי לאודר. בחרתי את הצבע שנראה הכי מתאים לי ואכן
    הוא מחמיא לעור פניי השחום. אך בתמונות נראה כי הצבע אינו מתאים לי ונראה מעט כמסכה
    איך ייתכן שבמציאות הוא מתאים ובתמונות לא?

תודה, רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור שמתאים לעורי

הוספת תגובה

• שלום רונית

יפית קוריש
    28/01/2010

לצערי אין מה לעשות לגבי נקבוביות פתוחות אבל, לפי מה שסיפרת זה נשמע שהעור נהיה "שמנוני" ומבריק וכנראה כתוצאה מזה הנקבוביות פתאום נראות יותר פתוחות.
    האם משתמשת בפודרה לאחר המייק אפ? כמה זמן אחריי שהתאפרת זה מתחיל להופיע?
    לגבי המייק אפ , זה מייק אפ מעולה וכל עוד הוא מתאים לך לגוון העור ואת אוהבת אותו אז אין בעיה.
    לגבי הצילומים כשמצלמים עם פלאש , ההבזק הלבן גורם לכך שהפנים נראות בהירות יותר. עדיף לצלם ללא פלאש ואז זה לא יקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו