מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שגרת טיפוח ואבחוןרחל07/04/2007
שלום לכן,
ברצוני לדעת מה עליי לעשות כדי לטפח את עורי - בת 24, שחומה (ילידת פרס), ללא בעיות הורמונליות, עורי הפריח אקנה מגיל 17-18, מעולם לא השתמשתי בראוקוטן, אך היום המצב הרבה יותר טוב, אמנם עורי נוטה לחצ'קון פה ושם כשבא לו ועוד חטטות בסנטר ובמצח. יחד עם זאת, שיער מיותר החל צומח באותו הגיל באיזור הסנטר (בצבע כהה), אותו עד היום אני מסירה עם פינצטה או לעיתים חוט.
כיום אינני יודעת איך להגדיר את עורי במדויק - הוא הפך מעט לחסר חיים עקב נסיונותיי הרבים "לייבשו" ובכך לדכא את האקנה, עדיין שמנוני מאוד במצח ובסנטר, ונוטה לפגמים (פגמים=נמשים, נקבוביות פתוחות במעט בצידי האף, שחורים וסימני חצ'קונים). תמיד דאגתי לרכוש מוצרי טיפוח מבין הטובים: וישי, אהבה, קיירליין, ניוטרוג'ינה...ברצוני לציין כי: רכשתי מוצרי איפור של איל מקיאג' לאחרונה, אינני יודעת בדבר היותם נטולי שומן, אך אחרי כמה שעות עם מייק אפ+פודרה קלה המצח שלי נראה כמו שכבת שומן בצבע מוקה, וכך גם מתרחש עם סוגים אחרים של מייק אפ. שאלותיי: 1. מה הטיפול עקב התיאור לעיל בכל ההבטים? 2. האם מוצרי האיפור של איל מקיאג' מתאימים לעורי ולחילופין איזו חברה לרכוש? 3. כיצד לטפל בעור הפנים? מה הם שלבי "העבודה"? ברצוני לציין כי הייתי ב"סדרת טיפולים" אצל קוסמטיקאית, אך הדבר לא השאיר עליי רושם מלבד לסימני חצ'קונים והיא הייתה טובה. 4. האם מוצרי הטיפוח של חברת "סבו קאלם" יהיו טובים עבורי? ברצוני שתקחו בחשבון את מוצאי שמשפיע על האקלים בו גדלתי והיום בישראל האלקים הוא שונה - לדעתי מה שמייצרת חברה אירופאית לא מכוון אליי...הוא פונה לסוג אחר של נשיםמרקע אירופאי ואני לא בהגדרה זו, ומה שמייצרת חברה ישראלית אולי יותר ידבר על עור הפנים שלי...5. האם מוצרי הטיפוח של AVENE טובים? 6. בלי קשר לעיל - דאודורנט - על איזו חברה אתן ממליצות (העדפה שלי היא סטיק) וכיצד יש לשים אותו על העור? (האם נכון שבטפיחות?)
מתנצלת מראש על אורך השאלה. אשמח מאוד לתשובתכן המקצועית, בין אם לאתר ובין אם לכתובת האימייל, ובמידה ואתן רוצות לכוון אותי למוצרים מסויימים אשמח לדעת גם היכן ניתן לרכושם.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגרת טיפוח ואבחון
שירה אוחיון11/04/2007תנסי לקנות מוצרי איפור על בסיס מיים ולא על בסיס שמן, שעוות דבורים או סיליקון. מייק-אפ מוצק לא בא בחשבון לעור שמנוני היות והוא בעצמו מכיל המון שומן, ולכן עדיף לנסות את המייק-אפים הנוזליים. לגבי המוצרים של איל מקיאג', אני לא מכירה אותם כל כך ולא ממש יצא לי להשתמש בהם אז אין לי תשובה מדויקת לתת לך, אבל חשוב לקנות מוצרים על בסיס מיים, ורצוי כאילה שמתייבשים מעצמם. יש המון סוגים, את צריכה לעשות סקר ולנסות אותם, ורק אז תדעי בדיוק אילו מוצרים הכי אידיאלים בשבילך. בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)