מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנגוע לדאודורנטליאת04/02/2010
היי, אני לא יודעת אם השאלה שלי קשורה לפורום זה אבל אני ממש נואשת לעזרה.
רציתי לדעת איזה דאודורנט הוא הטוב ביותר על מנת למנוע ריח זיעה. אני מתקלחת כל בוקר ושמה דאודורנט אבל זה לא עוזר. תוכלו לעזור לי?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת, נסי את המוצרים
שוש מאור04/02/2010של חלאבין. דיאודורנט שמונע ריח זיעה למשך שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה שענית לי כל-כך מהר...
ליאת04/02/2010ואיפה ניתן לקנות את זה בסופר פארם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניחה שכן.
שוש מאור04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת קוסמטיקאית דאודורנט וריח זיעה
ר05/02/2010לזיעה תפקיד חשוב ביותר- הזיעה מנקה את העור הפנימי כלפי חוץ, אגב כך הזיעה מקררת את העור החיצון. ההפרשות שיוצאות משכבות העור הפנימי החוצה מתרקבות עם הבקטריות שעל העור,מתרקבות עם החמצן החיצון וכך נוצר הריח. הטוב ביותר לשטוף את העור במים ולנגב כמה פעמים ביום. אין להפריז בניקוי בסבון משום סוג. אפשר העזר גם במי פנים עם % אלכוהול נמוך ביותר לרענון וריח טוב.
קיים טלק המונע פטרת ומאט את ההזעה. יש גם דאודורנט מיוחד הנקרא חלבילין מיוחד לכף הרגל וקיים גם מיוחד לבית השחי. היתרון: מורחים פעם בשבוע בלבד על עור נקי יבש, אפשר להתרחץ כל יום כמה פעמים שרוצים. הדאודורנט לא מונע זיעה אלא רק את הריח.
עודף זיעה מקורו בעצבים, ויתכן גם שאולי מבעיה של סכרת או אי תפקוד תקין של בלוטת התריס. בדיקות דם לכך אפשר לבקש מרופא המשפחה. חשוב ביותר להימנע מעודפי זיעה על העור (פרט לריח הדוחה שכדאי למנוע) החשיבות במניעת פטרת העור והציפורניים. לייבש הייטב את כל הקפלים של העור. בבית השחי, בבטן, תחת החזה, במפסעות, בין האצבעות. מי שמתרחצת בסבון כמה פעמים- חייבת להחזיר לעור הגוף הפנים והידיים לחות-בכל סוג עור. גם בחורף חשוב מסנן קרינה.
המלצה נוספת לא ללבוש ולא ללנעול פלסטיק-ניילון , אלא בד אורירי, את הנעל לאוורר לרסס להחליף לעיתים קרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת עוזר?
ליאת06/02/2010כאילו זה לא סתם ביזבוז של כסף נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, אם הבעיה אכן מציקה
שוש מאור08/02/2010לך אני חושבת שתנסי לבדוק איך זה עובד עליך. המוצרים של חלאבין יכולים להיות טובים להמון אנשים (ואני יודעת שהם טובים ועוזרים) אבל עדיין תמיד ימצא מישהו שפחות מרוצה מהם. אם לא תנסי - לא תדעי.. מה גם שמחירם אינו בשמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)