שמן תינוקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן תינוקות
    מורן
    09/02/2010

אני מקווה שאני במקום הנכון אין לי מקום מתאים לשאול...
    יש לי שיער מתולתל ואני עושה כל הזמן פאנים וכדי להחליק ממש את השיער שיחזיק ככה 5 ימים אני שמה שמן תינוקות רגיל של ג'ונסון
    הרבה אנשים אומרים לי שזה לא טוב
    השאלה היא אם זה בסדר לשים שמן תינוקות בשיער ללא חשש

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן תינוקות

הוספת תגובה

• שלום מורן

יפית קוריש
    10/02/2010

לא השמן גורם לפן להחזיק יותר אלא העיבוד של הפן עצמו ואם את רוצה מראה "בריא" ומבריק בשיער אז ניתן להוסיף סרום בספריי או בנוזל אבל ממש מעט ובעיקר בקצוות ואז לעלות לשורשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

מורן
    02/03/2010

שאני עושה פן אני שמה ספריי לשיער אבל אחרי כמה שעות הוא מתחיל להיות קצת נפוח אז אני שמה חצי שיער בשמן תינוקות
    השאלה שלי הייתה עם השמן עצמו מזיק כי המון אנשים אמרו לי שכן אני ממשיכה לשים אבל פוחדת שזה לא בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן, שמן תינוקות הוא שמן

שוש מאור
    04/03/2010

על בסיס מינרלי (מוצרים מן הנפט..). אם ממש בא לך לשים משהו שמן כדאי שתקני איזשהו שמן על בסיס צמחים או סרום על בסיס שמן. כל לא תחסמי ותאטמי את השערה התייעצי עם ספר, אם אינך יודעת מה לקנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו