מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן תינוקותמורן09/02/2010
אני מקווה שאני במקום הנכון אין לי מקום מתאים לשאול...
יש לי שיער מתולתל ואני עושה כל הזמן פאנים וכדי להחליק ממש את השיער שיחזיק ככה 5 ימים אני שמה שמן תינוקות רגיל של ג'ונסון
הרבה אנשים אומרים לי שזה לא טוב
השאלה היא אם זה בסדר לשים שמן תינוקות בשיער ללא חשש
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
יפית קוריש10/02/2010לא השמן גורם לפן להחזיק יותר אלא העיבוד של הפן עצמו ואם את רוצה מראה "בריא" ומבריק בשיער אז ניתן להוסיף סרום בספריי או בנוזל אבל ממש מעט ובעיקר בקצוות ואז לעלות לשורשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
מורן02/03/2010שאני עושה פן אני שמה ספריי לשיער אבל אחרי כמה שעות הוא מתחיל להיות קצת נפוח אז אני שמה חצי שיער בשמן תינוקות
השאלה שלי הייתה עם השמן עצמו מזיק כי המון אנשים אמרו לי שכן אני ממשיכה לשים אבל פוחדת שזה לא בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן, שמן תינוקות הוא שמן
שוש מאור04/03/2010על בסיס מינרלי (מוצרים מן הנפט..). אם ממש בא לך לשים משהו שמן כדאי שתקני איזשהו שמן על בסיס צמחים או סרום על בסיס שמן. כל לא תחסמי ותאטמי את השערה התייעצי עם ספר, אם אינך יודעת מה לקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)