מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי פילינגורד14/01/2007
הי, קניתי את הפילינג של קליניק בבקבוקון הירוק והוא מרגיש לי מאוד חריף...כאילן שמתי משחת שיניים על הפנים. האם ככה הוא אמור להרגיש?
כמה פעמים בשבוע מומלץ לעשות פילינג?
בנוסף - יש לי חברה שאמרה שלא צריך לקנות פילינג אלא היא עוברת על הפנים עם ליפה של אמבטייה פעם בשבוע וזה עושה לה פילינג. יש משהו בדבריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג לורד
רחלי אלמקייס17/01/2007היי ורד וברוכה הבאה לפורום, תשובה לשאלתך מתחלקת למספר סעיפים כדלקמן:
א. פילינג מומלץ ורצוי לעשות פעם בשבוע, ישנם סוגי עור שבהם יש לעשות פילינג פעמיים בשבוע,
לדוגמא: עור אקנתי.
ב. לגבי הפילינג שרכשת - פילינג אינו אמור לגרום לתופעות שציינת, גירוי וצריבה, ולכן אני ממליצה
לך להפסיק את השימוש בתכשיר, אשמח לייעץ לך לגבי פילינג אם תכתבי לי מה סוג העור שלך
ג. סעיף זה מיועד לחברתך, פילינג תפקידו להשיל תאים מתים מהקרנית(שיכבת העור החיצונית)
ע"י המסה של החומר שנימצא בין תאי העור (ניקרא דבק בין תאי), פעולת השיפשוף באמצעות
הליפה גורמת לשריטות בעור ואינה מחליפה את השימוש בפילינג , פעולת השיפשוף בליפה יכולה
להיות פיתרון לפילינג גוף, אבל עדין לא יוסרו התאים המתים אלא רק מעטים מהם.
אם במחיצתך ישנן שאלות נוספות אשמח לענות לך, בברכה רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)