מוצרי חוה זינגבוים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצרי חוה זינגבוים
    ורד
    02/03/2010

בוקר טוב
    בת 38 , השבוע הייתי אצל קוסמטיקאית חדשה אשר עשתה לי טיפול פנים בשיטה ועם
    מוצרים של חוה זינגבוים.
    ברצוני לדעת מה חוות דעתך על מוצרים אלו לטיפול בבית מלבד היותם יקרים.
    האם המוצרים נחשבים כמוצרים טובים ואיכותיים והכי חשוב אפקטיביים?
    בתודה מראש ויום טוב
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצרי חוה זינגבוים

הוספת תגובה

• היי ורד, המוצרים מצויינים.

שוש מאור
    02/03/2010

גם אני משתמשת בהם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ורד
    02/03/2010

שו
    האם את יודעת היכן ניתן להשיג את המוצרים במחירים זולים יותר בפתח תקוה או תל אביב (בכלל באזור המרכז)
    והאם את מכירה את המוצר דרמה פיל קרם - שמעתי שהוא טוב לאזור סביב השפתיים, גורם להתפחה והסתרת קמטוטים בשפתיים ומחזיק ל- 12 שעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוצרים לא זולים ואני מניחה

שוש מאור
    02/03/2010

שהקוסמטיקאית נקטה במחיר המחירון של חוה. את יכולה לבדוק את המחיר באתר של חוה זינגבוים וגם את יכולה לקרוא על הדרמה פיל. לא כ"כ ברור לי למה בחורה צעירה כמוך צריכה אותו, אבל אם היא מצאה לנכון לתת לך אותו כנראה שיש לכך בסיס. הוא מחזיק מעמד עד 8 שעות (לא 12) והמילוי הוא אפקט ולא קורה באמת, כמובן... מילוי אמיתי אפשר לעשות רק בהזרקות.מ מוצרים ייחודיים ומעולים עולים הרבה, מן הסתם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו