מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתחילים...אלמונית24/03/2010
הי ויום מקסים לכולנו..
עשיתי קורס איפור מקצועי לפני מספר שנים ומסיבות כאלה ואחרות לא עסקתי בתחום.
עכשיו אני רוצה להתחיל ואני קצת לא יודעת איך...
אשמח לרעיונות, הערות והארות...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יפית קוריש28/03/2010הייתי שמחה לקצת יותר פרטים , איפה למדת?
מה עשית מאז?
במה את רוצה לעסוק? באיזה תחום באיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
אלמונית28/03/2010תודה על התגובה..
למדתי באיל מקיאג', לפני מספר שנים. אני רוצה להתמקד בעיקר באיפור לאירועים. לאו דווקא כלות.
כל נושא הטלויזיה והתיאטרון לא מושך אותי.
אני די מוצאת את הקושי בלהתחיל, כי לא עסקתי בתחום הרבה זמן.
המון תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
יפית קוריש29/03/2010אז קודם כל ברוכה הבאה לפורום ...
דבר שני , ישנן המון תחומים הקשורים לאיפור ללא קשר לאיפור לאירועים או טלויזיה ותאטרון, ישנן יעוצים אישיים , ימי צילום סטיליס או וידאו , תצוגות אופנה וכו'... ולכן שאלתי אותך במה את רוצה להתמקד מכיוון ששיטת השיווק משתנה מתחום לתחום.
לגבי איפור לאירועים שמבחינתי איפור לאירוע ואיפור לכלה זה בדיוק אותו הדבר רק הפסיכולוגיה וכמות הזמן משתנים.
כל אחד יכול להמליץ לך על שיטת שיווק אחרת אך לצערי השיטה הכי טובה היא מפה לאוזן וזה לוקח זמן , מה שאת יכולה לעשות בנתיים זה לפרסם באתרים או במקומונים באיזור מגורייך , לנסות לשתף פעולה עם ספרים/מעצבי שיער , כמובן חייב שיהיה לך כרטיסי ביקור בכל מצב....
בהצלחה :-)
וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח!!!
אלמונית29/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)