מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת מוצרים ספציפיים-מישהי.26/03/2010
1. אני מתכוונת לקנות מסקרה חדשה בעוד כמה ימים בסופר פארם. אני בת חמש עשרה, ואני רוצה משהו במחיר הגיוני. מה עדיף, מייבלין, לוריאל, קלרינס...
2. זה עוד יותר חשוב. אני מחפשת מייק-אפ שמתאים לגילי (אני לא מחפשת דברים ממצקים) עם כיסוי קל-בינוני (גם בינוני יהיה טוב). אני מאד מאד מאד בהירה, והעור שלי מאד מאד יבש, ונפצע בקלות. אני צריכה מייק-אפ במחיר הגיוני שיתאים לסוג העור שלי ולצבע שלי (ניסיתי מייק-אפ של לוריאל והוא קצת צהבהב, ואני ורדרדה).
3. אני צריכה קונסילר או פלטת קונסילרים (עדיף נוזלי\קרמי) שניתן להשיג במחיר סביר ובלי להזמין מהאינטרנט (לא מאשרים לי את זה פה בבית). המלצות מיוחדות?
4. אני צריכה מברשת סומק חדשה ומברשת לקונטור (אני לא יודעת מה המושג הנרדף לזה בעברית, למדתי מגורואים ביוטיוב באנגלית), אולי אחת שתתאים לשני השימושים. הנוכחית מתחילה להראות סימני עייפות.
5. יש איזושהי פלטה ניטרלית עם גימור לא סופר-מנצנץ אבל לא מאט לחלוטין במחיר טוב עם תמורת צבע טובה שאוכל לקנות? אותו הדבר לגמרי פלטה צבעונית יותר.
6. יש לי מעקל ריסים זול שעובד בסדר, אבל אני שוקלת לנסות להשקיע באחד מוצלח יותר. שוב, המחיר חייב להיות סביר.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
יפית קוריש28/03/2010אז ככה -
1. לגביי מסקרה - ישנן מסקרות של חברות עממיות עד 100 ש"ח פחות או יותר והן מעולות , אני ממליצה על מייבלין ,לוריאל , רבלון .
לגבי איזה מסקרה ספציפית רצוי לבדוק לפי מה נוח לך ואיך את אוהבת שהריסים יראו , עבות או ארוכות וכו...
2. קשה לי לומר לך איזה מייק אפ מכיוון שאת צריכה לנסות על הפנים שלך ולבדוק מה מתאים לך אבל את צריכה לבקש מייק אפ לעור יבש וחלק מהחברות קוראות לזה "לעור מבוגר" אז תתעלמי מהכיתוב ותחפשי מייק אפ עם לחות או סרום בפנים והסוג הזה של המייק אפים הוא בדרך כלל גם קליל .
3.אני לא חושבת שילדה בגילך דריכה להחזיק פלטת קונסילרים כי בדרך כלל מי שמחזיק פלטה של קונסילרים או מייק אפים הם לשימוש מקצועי כמו מאפרים כי הם משתמשים על נשים שונות עם גוון עור שונה, לשימוש עצמי אני ממליצה לרכוש קוסנילר יחיד ויש לך סוגים רבים בפארמים רק כמובן תנסי על הפנים ותבדקי את הגוון ועמידות המוצר.
4.לגבי מברשות - מברשות את יכולה לרכוש בכל חברת איפור מקצועית כמו - ירין שחף,מדינה מילאנו,איל מיקיאז ,MAC , אבל אני יודעת שיש גם לרבלון קולקצית מברשות בנמכרות בפארמים השונים.
ולגבי מברשת קונטור - זה מברשת לתיחומים שמגיעה בכל מיני גדלים ואת צריכה לרכוש את מה שאת מתחברת בדרך כלל הצורה הכי מוכרת היא מברשת זויתית קטנה וכמובן משיער טבעי.
5. לגבי פלטות צלליות - אני אישית משתמשת במוצרים מקצועיים כי הם מכילים יותר פיגמנט מרוכז ולכן הם מרוכזים בצבע ומחזיקים להמון זמן ואת יכולה לרכוש בחברות איפור מקצועיות.
6. אם המעגל הוא בסדר ועושה את העבודה אז אני לא רואה שום צורך בלהחליף אותו אלא אם הספוגית המצורפת התייבשה ונעשתה קשה.
מקווה שעזרתי,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצות,
מישהי.31/03/2010איך את מציעה להגיע באופן עצמאי אל החברות המקצועיות? יש סניפים באזור ת"א והשרון? שמוכרים את המוצרים הספציפיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)