מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פניםשירן01/04/2010
חג שמח,
נוכחתי לגלות לאחרונה, לאחר שהפסקתי לקחת גלולות, שיש לי המון שחורים ופצעונים חדשים שמשאירים סימנים בעיקר נקודות שומן לבנות.. אני רוצה לפנות לטיפול פנים אך יש לי כמה שאלות.
האם זה נכון שהוצאת הנקודות ה"לבנות" באמצעות מחט, משאירה חורים קטנים במקום?
האם זה נכון שברגע שמתחילים טיפול אחד חייבים להמשיך?
וכיצד אוכל לדעת באמת שקוסמטיקאית באמת יודעת מה היא עושה? האם יש מספר שאלות שיעזרו לי להחליט?
התשובות חשובות לי מאוד, לאחר ששמעתי כמה סיפורי זוועה מבחורות שסבלו רבות לאחר טיפול פנים.
תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירן, יפה שאלת ואני שמחה שאת
שוש מאור01/04/2010שואלת שאלות. ולהלן התשובות: אין דרך להוציא "שחורים" עם ראש לבן (בשפה המקצועית "מיליומים") אלא באמצעות מחט. אין שום יסוד לאמונה שהפרוצדורה משאירה חורים. העור מתאושש ובעיקר אם הקוסמטיקאית מקצוענית ובעלת בטחון בעבודתה. נכון ששחורים ממשיכים להיווצר, כל ימי חיינו, אם נוציא אותם וגם אם לאו. זהו תהליך טבעי של העור שלנו שנועד לשמור על לחותו. וטוב שהעור ימשיך וייצר את השומן כמה שיותר זמן. זה מה שישמור על עורנו מהזדקנות והתייבשות מוקדמת. לגבי בחירת קוסמטיקאית: עדיף שתקבלי המלצות על קוסמטיקאית, תבדקי את נסיונה ואת תעודותיה ועדיף קוסמטטיקאית ותיקה במקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירן02/04/2010היי,
מפתיע שאמרת שהדרך היחידה היא עם מחט, מכון ששמעתי מכמה חברות שבטיפול פנים שלהן הקוסמטיקאיות לא משתמשות במחט והן מוציאות זאת בלחיצות. אז זה אומר שהקוסמטיקאיות שלהן לא מוציאות נכון?
תודה על התגובה המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירון יקרה, יש הבדל בין נקודות
שוש מאור03/04/2010"שחורות" שהן קומדונים שיש להם פתח יציאה החוצה ועליהן באמת לוחצים, לבין נקודות "לבנות" שאלו הם קומדונים חסומים בעור וגם אם נלחץ עליהן הן לא תצאנה כי הן מכוסות בעור. נהפוך הוא - רק נפצע אותן יותר. נקודות לבנות צריך לפתוח במחט על מנת לייצר להן פתח יציאה ואז לוחצים עליהן כדי להוציאם. יש קוסמטיקאיות רבות שפוחדות לבצע את הפרוצדורה הזו הן מחוסר מקצועיות והן מפחד מפציעה. בכל מקרה לא לכולם יש נקודות לבנות (מיליומים) ולא אצל כולם כמובן יש צורך לפתוח במחט את הקומדונים. לרוב האנשים יש קומדונים רגילים "שחורים" שאותם, אכן, מוציאים על ידי לחיצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)