היי אני צריכה עזרה! בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אני צריכה עזרה! בבקשה!
    לין
    02/04/2010

היי אני בת 15 ויש לי שערות בפנים.. כמו פאות כאלה וזה מאוד מציק לי. השאלה שלי היא איזה דרכים יש לפתור את זה - זאת אומרת אני רוצה להוריד את זה פעם אחת ולא כל פעם לעשות שעווה או משהו כזה..
    האם אפשר לעשות לייזר באזור הזה? ואם אני יעשה זה יחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אני צריכה עזרה! בבקשה!

הוספת תגובה

• היי לין, כן, אני ממליצה לנסות

שוש מאור
    03/04/2010

איזושהי שיטה להורדת שיער קבועה. כגון SHR, לייזר, קרן אור, מה שתבחרי ומה שמתאים לך. אם הבעיה מציקה לך מאוד. יש לשים לב שצריך שלשיער יהיה גוון והוא לא יהיה בלונדיני. אם הוא כן בהיר מאוד אין ברירה אלא לעשות טיפולים בשעווה. לגבי השאלה אם זה יחזור - מכיוון שאת עדייין צעירה יתכן ואף רצוי מדי פעם לחזור על הטיפול אפילו אחת לכמה חודשים כדי לשמור על התוצאות. אבל מה עדיף? לחיות עם השיער או לבוא פעם בכמה חודשים ולעשות טיפול? בכל מקרה אין אף טיפול שהוא "בפעם אחת".. את צריכה להתאזר בסבלנות ולהבין שזה יקח זמן והרבה חודשים אבל יש סיכוי שתיפטרי מהשערות ובין הטיפולים תהיי נקיה משערות. את כל השאלות שלך אני ממליצה להעלות בייעוץ שתקבלי ותדרשי לקבל לפני טיפול הסרת שיער כולל פירוט של כל הסיכונים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה..

לין
    03/04/2010

הוא לא בלונדיני הוא חום אבל השאלה שלי היא שאם אני יעשה לייזר למשל כל כמה חודשים זה יפסיק אחרי כמה זמן ואני לא יצתרך להמשיך עם זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לין, עם כל מכשיר התגובה

שוש מאור
    03/04/2010

תהיה שונה. ולכן אני ממליצה שכאשר תחליטי תיגשי לשמוע מספר מקומות שעובדים עם מכשירים שונים ואז לקבל החלטה. בכל מקרה כל הזמן כדאי שתשמרי את התוצאות.ז"א שפעם בכמה חודשים תלכי לעשות טיפול, גם לאחר "שתסיימי" את הטיפול ותקבלי תוצאות יפות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו