גלולות - מיליאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות - מיליאן
    אינגה
    11/04/2007

הי, אני בת 20 נוטלת גלולות למניעת הריון בשם מילאן כבר מעבר לשנה ללא הפסקה. (הגניקולוג המטפל בי הסביר שאלו גלולות במינון נמוך ולכן אין צורך בהפסקה.) אני לעומת זאת לא בטוחה בכך. חשוב לציין שאני מעשנת, אם כי מנסה להפסיק. רציתי לדעת האם יש צורך בהפסקה, ומהם הסיכונים בכך שאני מעשנת ונוטלת גלולות. חשוב להגיד שהתחלית לקחת גלולות רק בכדי להסדיר את המחזור שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות - מיליאן

הוספת תגובה

• גלולות - מליאן

רחלי אלמקייס
    11/04/2007

לפני שאתחיל אומר לך שאני רק קוסמטיקאית לא רופאה ולא גניקולוגית, לא הבנתי משאלתך מדוע ברצונך להפסיק, בכל אופן מההיבט הקוסמטי ועל סמל ניסיוני גלולת מליאן מעולה ומכילה מינון נמוך של הורמונים שיסיעו לך לסדר את המחזור,אם הגלולה עושה לך בעיה כל שהיא גשי מייד ליעוץ אצל הגניקולוג.
    לרוב גלולה ועישון מגבירים את הפעילות של המלנין בעור ולכן מופעים כתמים, אמליץ לך לנסות להוריד את מינון הסיגריות בהדרגה ולשתות המון רצוי מים וכמה שפחות קופאין.
    בכל שאלה נוספת על גלולות וקוסמטיקה אשמח לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב גלולות ועישון

טל
    25/02/2009

שילוב של גלולות למניעת הריון ועישון מגביר את רמת הקרישים בדם, דבר המעלה את הסיכוי להתקף לב, שבץ מוחי ובעיקר תסחיף ריאתי... אז תפסיקי לעשן, או שתפסיקי לה... :-)))) סליחה, הייתי חייב, אבל השאר רציני... בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו