מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות - מיליאןאינגה11/04/2007
הי, אני בת 20 נוטלת גלולות למניעת הריון בשם מילאן כבר מעבר לשנה ללא הפסקה. (הגניקולוג המטפל בי הסביר שאלו גלולות במינון נמוך ולכן אין צורך בהפסקה.) אני לעומת זאת לא בטוחה בכך. חשוב לציין שאני מעשנת, אם כי מנסה להפסיק. רציתי לדעת האם יש צורך בהפסקה, ומהם הסיכונים בכך שאני מעשנת ונוטלת גלולות. חשוב להגיד שהתחלית לקחת גלולות רק בכדי להסדיר את המחזור שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - מליאן
רחלי אלמקייס11/04/2007לפני שאתחיל אומר לך שאני רק קוסמטיקאית לא רופאה ולא גניקולוגית, לא הבנתי משאלתך מדוע ברצונך להפסיק, בכל אופן מההיבט הקוסמטי ועל סמל ניסיוני גלולת מליאן מעולה ומכילה מינון נמוך של הורמונים שיסיעו לך לסדר את המחזור,אם הגלולה עושה לך בעיה כל שהיא גשי מייד ליעוץ אצל הגניקולוג.
לרוב גלולה ועישון מגבירים את הפעילות של המלנין בעור ולכן מופעים כתמים, אמליץ לך לנסות להוריד את מינון הסיגריות בהדרגה ולשתות המון רצוי מים וכמה שפחות קופאין.
בכל שאלה נוספת על גלולות וקוסמטיקה אשמח לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב גלולות ועישון
טל25/02/2009שילוב של גלולות למניעת הריון ועישון מגביר את רמת הקרישים בדם, דבר המעלה את הסיכוי להתקף לב, שבץ מוחי ובעיקר תסחיף ריאתי... אז תפסיקי לעשן, או שתפסיקי לה... :-)))) סליחה, הייתי חייב, אבל השאר רציני... בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)