מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ,MAC ים המלח, וגיוון...?לולי11/04/2007
האם מוצרים של ים המלח B&C זה השם שלהם... נחשבים לאיכותיים?
בשל המחיר השפוי(והזול יחסית) שלהם מתעוררות בי שאלות רבות...
אני משתמשת בפילנג עמוק לפנים שלהם אחת לשבוע, בפילינג לעור הגוף,ובג'ל עיניים... אני חוששת שחלילה המוצרים לא מספיק איכותיים ויפגעו בעורי.
כמו כן הייתי רוצה לשאול : אני משתמשת במוצרי האיפור של חברת האיפור MAC מזה שלוש שנים ברציפות ובקביעות.. האם יש צורך להחליף את סדרת האיפור ? כלומר אני חוזרת על אותה הקנייה מידי חצי שנה ללא שינוי במרקם המייקאפ,הסומק,הצלליות או הפודרה.. האם העור צריך גיוון? או שאין זה משנה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש צורך להחליף את סדרת האיפור ?
שירה אוחיון11/04/2007היי... אם האיפור טוב לפנים שלך, המייק-אפ נראה טוב, ושאר המוצרים טובים לך אז ממש אין צורך. חשוב לציין שגוון העור בקיץ מתכהה קצת ולפעמים צריך לשנות את גוון המייק-אפ לגוון כהה יותר (במספר אחד או שתיים לכיוון הכהה..) אם את לא רוצה לקנות עוד מייק-אפ, פודרה משזפת יכולה לעזור לך מאוד.
אני באופן אישי משתמשת באותו המייק-אפ כבר 6 שנים ועדיין לא מצאתי מייק-אפ שיחליף אותו.
בקייץ אני מוסיפה לאותו מייק-אפ מייק-אפ כהה יותר וכך מגיעה בדיוק לגוון העור שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)