מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור למועדון .....12/04/2010
שלום , אני בת 16 בקרוב אני יוצאת למועדון והייתי שמחה אם הייתם מציעים לי סגנון איפור שמתאים לפנים שלי - אני לא כ"כ לבנה אך גם לא שזופה , שיער שטני בהיר עיניים אפורות נוטות לירוק שפתיים קצרות ודיי עבות אף ארוך ועיניים לא קטנות וגם לא גדולות ,גבות דיי בהירות והצורה טיפה מעוכלת , ריסים ישרות וארוכות מאוד , והרבה פצעונים קטנטנים ולבנים באמצע המצח , אני לא רוצה משהו עדיין ופשוט , אני לא יודעת להתאים לעצמי את האיפור הנכון .
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יפית קוריש13/04/2010לגבי איזה איפור להתאים , בלתי אפשרי להתאים טכניקת איפור כזו או אחרת דרך האינטרנט ולכן מה שאני ממליצה לך לעשות להיכנס לאתרים המסבירים איך להתאפר ויש המון סירטונים ביוטיוב או לעשות סדנת איפור אישית שבסדנה כזאת יושבים איתך ומסבירים לך בדיוק מה לעשות ומה מתאים לך.
הדבר היחידי שאני יכולה לתת לך זה צבעים שיכולים להדגיש את הצבעים הטבעיים שלך כמו צבע עיניים ושיער,
הצבעים הבהירים - כל הגוונים שנוטים לכתמתמים ,מוזהבים,ברונזה ואפרסק.
הצבעים הכהים - סגולים , אפורים, כסופים, ירוקים וכחולים.
אשמח לראות תמונה של איפור העיניים שיצא בסוף.....
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , אני אצלם ואשים .
שרון13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)