שירה שאלה מקצועית אליך!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירה שאלה מקצועית אליך!
    דניאל
    11/04/2007

שלום רב שירה,

שירה הייתי מאד מאד מעוניינת אם תוכלי להמליץ לי על מק אפ - פאודישן או אבקה
    לבוקר אני אוהבת את המראה הטבעי ואני דיי בהירה...
    כיום אני משתמשת בפאודישן נוזלי בהיר של חברת מאק.... האם את היית ממליצה לכיסוי טוב יותר ושלא יבליט את הקמטים בפנים ויראה מראה של יובש על (סדרת פיקסשל מאק ) מה דעתך?
    דרך אגב רכשתי גם את הסליקון שאמורים לשים לפני הפאודישן - אך לדעתי סתם ביזבוז על הכסף אין שום שינוי.....

אודה מאד לעזרתך המקצועית
    תודה רבה
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שירה שאלה מקצועית אליך!

הוספת תגובה

• היי דניאל

שירה אוחיון
    11/04/2007

המוצרים של חברת M.A.C. מצויינים ואני מאוד אוהבת להשתמש בהם גם על עצמי וגם על הלקוחות שלי.
    שאלתי היא אם את מתכוונת לסדרת הסטודיו פיקס שלהם (בא בפודרייה שחורה באבקה דחוסה מאוד)
    אם את משתמשת באבקה הייתי ממליצה בחום רב לעבור למייק-אפ נוזלי. האבקה הדחוסה מסדרת הפיקס נועדה יותר לתיקוני איפור במהלך היום (פיקס=לתקן) למנוע הברקות שנגרמות מזיעה או שומן שמפריש העור, לכסות שקעים מתחת העיניים, ועוד. השימוש העיקרי בה הוא יותר תיקוני...

יש לחברת מאק מייק-אפ שנקרא FACE AND BODY שמגיע באריזה מאוד גדולה וחסכונית. הוא אומנם מאוד נוזלי, אבל עובדים איתו בשכבות, כך שהוא יכול ליצור מראה מאוד טבעי וקל לבוקר עם שכבה אחת בלבד, ומראה יותר מוקפד או כבד לערב בעזרת כמה שכבות. בגלל הנוזליות שלו הוא יושב נהדר על הפנים ולא מבליט מאוד את הקמטוטים. מורחים אותו עם האצבעות או עם מברשת מתאימה (שדומה למברשת גילוח של פעם..) והוא נ-פ-ל-א..
    בעזרת הפיקס את יכולה לתקן את המייק-אפ במהלך היום (את יודעת.. קיץ, חם, מזיעים, האיפור זז כל הזמן).
    לפני שאת קונה אותו בקשי מאחת המוכרות בחנות למרוח לך אותו. לכי איתו הביתה ותראי איך הוא מגיב במהלך היום. אם בערב עדיין אהבת את התוצאה סימן שהוא מתאים לך (ואז את יכולה גם לקנות אותו)
    ב ה צ ל ח ה . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו