פצעי בגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי בגרות
    סבטלנה
    11/04/2007

היי רחל!
    אני בת 16 וחצי. כבר כמעט 5 שנים על עור הפנים שלי ישנם פצעי בגרות.
    כשהייתי יותר צעירה ניסיתי לטפל בהם בכל מיני שיטות ששמעתי מאנשים שונים, אך רובם לא עזרו במיוחד. אז גם הפצעונים לא כל כך הפריעו לי.
    כמובן שגם היום אני מנסה לטפל בפנים- עם ניקוי במי פנים, סבון שמייבש את העור השמנוני ומשחה נקודתית(אלה הם תחשירים מסדרת OIL FREE שהציעו לי לנסות אותם). אבל רוב הטיפולים האלה עוזרים להקטין את הקמות של הפצעונים -לייבש ועוד ...אך עדיין יש על הפנים שלי לא מעט פצעונים וזה מציק לי בזמן האחרון.

כמו כן, רופאת נשים הציעה לי לקחת גלולות כדי לטפל בפצעים אבל אני עדיין שוקלת רעיון זה. האי -חלטטיות נובעת מכך שכעט כמות הפצעים אינה גדולה כל כך כדי לקחת גלולות, אבל ישנה בעיה נוספת שגם היא מפריעה לא פחות (אפילו יותר). -כאשר הפצעונים עוברים, במקומות מסוימים נשארים כתמים נקודתיים כהים/אדומים שהם מפריעם אפילו יותר מהפצעונים מכיוון שהם רבים יותר ולוקח להם נורה הרבה זמן להיעלם -חודשים שלמים (עד חצי שנה ויותר!) .

האם את יכולה להמליץ על טיפול כלשהו בפצעי בגרות. כמו כן האם ישנה דרך לגרום ל"כתמים" ,הנשארים אחרי הפצעונים, לעבור יותר מהר?! או בכלל למנועה מהם להישער.
    האם בכלל קיים טיפול יעיל שאינו כולל תרופות או גלולות. (כי לא הייתי רוצה להתחיל עכשיו עם גלולות או תרופות).

אשמח מאוד לקבל ממך תשובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות

הוספת תגובה

• שלום סבטלנה

הילה
    15/04/2007

מאחר ואינך מעונינת בתרופות וגלולות (ואני שמחה על כך), אשמח להמליץ לך על טיפול טבעי באמצעות צמחי מרפא.
    טיפול מעמיק - לצורך זה עלייך להיפגש עם מטפל אשר יאבחן אותך בצורה מקיפה ויקבע את דרך הטיפול והפורמולה המתאימה מצמחי מרפא.
    טיפול חיצוני משלים - תוכלי להתחיל להשתמש במוצרים טבעיים המבוססים גם הם על צמחים ושמנים אתריים.

אשמח לכוון אותך אם את מעונינת.
    רק בריאות,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי אקנה

עדי
    16/04/2007

שלום רב,
    בעייתי מאוד מאוד דומה לסבטלנה ומאד הייתי רוצה לקבל פרטים לגבי הטיפול בפצעי הקנה שהתפשטו על כל הפנים שלי, על הגב והכתפיים, וכן איני מוכנה להשתמש בגלולות ובתרופות. אלא בחומרים טבעיים.
    אודה מאוד מאוד על עזרתך בפתרון.

תודה.. עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי בגרות לסבטלנה

רחלי אלמקייס
    16/04/2007

היי סבטלנה, תשובתי אלייך מתחלקת למספר סעיפים כדלקמן:
    1. יש להבין שאקנה זו תופעה כרונית שמקורה בחיידק שנימצא בגוף.
    2. תפקיד הקוסמטיקאית הוא בחלק הראשון לטפל באקנה שהתפרץ והופיע על הפנים ובחלק השני להגדיל את טווח ההתפרצות של ההאקנה.
    3. חובה על המטופל להבין שחובה להשלים את הטיפול במכון עם טיפול אינטסיבי בבית.
    4. בקשר לכתמים אל חשש ניתן להבהיר אותם אבל יש סדר מסוים לטיפול קודם מטפלים באקנה ואז בכתמים לכתמים עוברים סידרת טיפולי הבהרה, בנתיים על מנת שהכתמים לא יחמירו אמליץ לך ביום בכל יציאה מהבית לשים חסם שמש ולהימנע מחשיפה ממושכת לשמש.
    בכל שאלה אני פה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו