מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלא מלא מלא פצעונים ..שרון18/04/2010
איך מסתירים אותם ?? יש עוד דרכים חוץ ממיק אפ ופודרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יפית קוריש18/04/2010אני לא רוצה לייאש אבל...
ההצעה הכי טובה זה לטפל ! ולא להסתיר מכיוון שברגע שאת מניחה מייק אפ ופודרה מעל פצע שבולט את גורמת לעכבר להיות הר ואז הוא בולט יותר אך לא אדמומי... לכל דבר יש מינוס ופלוס ואת צריכה לעשות את ההחלטה שלך מה את מעדיפה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
...18/04/2010אני הולכת מחר לאירוע ואני חייבת להסתיר את זה איך שהוא ..
אין עוד דרכים חוץ ממיק אפ או פודה או שניהם ביחד ? ואם לא אז מה עדיף מייק אפ או פודרה או שניהם ביחד ? חשוב לציין שזה מוצרים זולים אז גם האיכות שלהם לא משהוא ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
יפית קוריש21/04/2010צר לי אבל אין לי פתרון קסם עבורך , בנתיים את יכולה להשתמש במייק אפ ופודרה על מנת להסתיר את האדמומיות וזה קצת עוזר לטשטש את הפצעונים אבל לא מוריד מה"גובה" של הפצעון, ואם יש לך עור שומני עדיף לשים פודרה לאחר מייק אפ.
אני אישית ממליצה לרכוש מייק אפ של חברה עממית שנמכרת בפארמים השונים ולהשקיע טיפה יותר כסף ולהיות רגועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)