מלא מלא מלא פצעונים ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלא מלא מלא פצעונים ..
    שרון
    18/04/2010

איך מסתירים אותם ?? יש עוד דרכים חוץ ממיק אפ ופודרה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלא מלא מלא פצעונים ..

הוספת תגובה

• שלום לך

יפית קוריש
    18/04/2010

אני לא רוצה לייאש אבל...
    ההצעה הכי טובה זה לטפל ! ולא להסתיר מכיוון שברגע שאת מניחה מייק אפ ופודרה מעל פצע שבולט את גורמת לעכבר להיות הר ואז הוא בולט יותר אך לא אדמומי... לכל דבר יש מינוס ופלוס ואת צריכה לעשות את ההחלטה שלך מה את מעדיפה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל

...
    18/04/2010

אני הולכת מחר לאירוע ואני חייבת להסתיר את זה איך שהוא ..
    אין עוד דרכים חוץ ממיק אפ או פודה או שניהם ביחד ? ואם לא אז מה עדיף מייק אפ או פודרה או שניהם ביחד ? חשוב לציין שזה מוצרים זולים אז גם האיכות שלהם לא משהוא ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

יפית קוריש
    21/04/2010

צר לי אבל אין לי פתרון קסם עבורך , בנתיים את יכולה להשתמש במייק אפ ופודרה על מנת להסתיר את האדמומיות וזה קצת עוזר לטשטש את הפצעונים אבל לא מוריד מה"גובה" של הפצעון, ואם יש לך עור שומני עדיף לשים פודרה לאחר מייק אפ.
    אני אישית ממליצה לרכוש מייק אפ של חברה עממית שנמכרת בפארמים השונים ולהשקיע טיפה יותר כסף ולהיות רגועים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו