מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשירה =]דנה23/10/2007
היי שירה,
רציתי לדעת אם את יכולה לכוון אותי לשים איילינר.. אני שמה אותו מעל העין קרוב לקו הריסים ולפעמים הוא יוצא לי עבה.. לפעמים דק שכזה לא רואים אותו.. מה את מציעה? האיילינר שלי הוא כמו מכחול דק כזה..
אני שמה איילינר עד קו חצי העין, מעל העין, צמוד לקו הריסים..
והאם לשים איילינר ועפרון בפנים העין זה עמוס מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????????????
דנה24/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין בבקשה: איילינר
שירה שוסטר25/10/2007איילינר
טכניקות שונות- מברשת, עפרון, איילינר, ג'ל
מטרת האיילינר – להרים את העין וללכסן אותה , ליצור את המראה החתולי, ולהדגיש את העין באיפור ערב.
הדבר הכי חשוב באיילינר – לא לרדת מזוית 45 מעלות בזוית החיצונית(הזוית התקנית) שכן אז נפיל את העין .
חשוב - להתחיל בקו עבה ולסיים בדק תוך כדי כניסה לשורש הריסים.
בעיניים קרובות לא נגיע עם האיילינר עד הסוף (לזוית הפנימית), וניתן למשוך אותו החוצה על מנת ליצור אשליה של עיניים רחוקות יותר.
בעיניים רחוקות נגיע עם האיילינר עד הסוף ולעיתים נמשיך את האיילינר ליצירת שפיץ לכיוון האף.
בעיניים עגולות ובולטות יש להזהר במיוחד מכיוון שאם לא נקפיד על הזוית התקנית אנו יכולים ליצור מראה יותר עגול של העין.
אותו דבר בעין עם עפעף נופל – לשים לב לזוית החיצונית!
לא חייבים לשים איילינר בכל מחיר- אם זה לא מתאים אז לא בכח. אך אם משהי רגילה ללכת עם איילינר כל הזמן למרות שאנו יודעים שזה לא יחמיא לה, מחובתנו לעשות אותו בכל זאת כי כך כולם מכירים אותה ואם יראו אותה בלעדיו משהו יהיה "חסר" להם והיא תראה אפילו חיוורת מבחינתה ותרגיש לא נוח.
את האיילינר ניתן למרוח עם מברשת מתאימה והרטבת צללית בגוון הרצוי. נותן איילינר עדין ולא חזק.
עפרון – יותר מודגש, ניתן לטשטש אותו לקראת הזוית החיצונית לתוך השבע למראה רך יותר.
איילינר נוזלי/ג'ל – למראה איילינר חזק במיוחד, עוד אופציה – לאחר שמתיבש ניתן לטשטש למראה רך יותר אך לשם כך יש את העפרון או איילינר צלליות.
המראה הקלאסי של האיילינר – מרילין מונרו – מראה נקי בעיניים – צללית בהירה שמנת/זהב או כל מראה נקי אחר, איילינר , המון מסקרה ושפתיים מודגשות.
אופן מריחת האיילינר:
1. שהעין מסתכלת ישר נסמן קו עדין הממשיך את קו הריסים התחתון בכיוון הזוית התקנית.
קו זה מסמן לנו את מקום הפסקת האיילינר וסימון הזוית נכונה של האיילינר .
שני אלו יבטיחו לנו עין מורמת ולא נפולה.
2. שהעין עמוצה מותחים אותה למעלה והצידה וממלאים .
3. מניחים את קו האמצע צמוד לריסים (לעבוד מעבה לדק)
4. לסיים לכיוון שורשי הריסים – לפי מבנה העין (קרובה רחוקה)
5. אם יש צורך נבצע תיקונים עם מקלוני אזניים.
איילינר בעין קרובה – מגיע עד 1/2 עין או 3/4 :
איילינר בעין רחוקה – מגיע עד הזוית הפנימית :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
דנה25/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)