מייק אפ לקמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק אפ לקמטים
    ליאת
    26/10/2007

שלום,
    אני בת 50,ואני מחפשת מייק אפ לקמטים.
    אין לי קמטים כמעט בכלל,אבל כשאני שמה מייק אפ זה מדגיש את המעט שיש.
    איזה מייק אפ מומלץ לקמטים?נוזלי,מוס או מוצק,ושל איזה חברה מומלץ?
    והאם מומלץ להשתמש בקרם פנים אני איגיינט,או שאפשר להשתמש בקרם פנים פשוט?
    תודה רבה רבה,
    תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייק אפ לקמטים

הוספת תגובה

• מייק אפ...

הילה
    29/10/2007

היי,
    לנשים מעל גיל 40 מומלץ לשים מייק אפ נוזלי ולא מוצק כי המוצק כפי שאת אומרת באמת מדגיש יותר את הקמטים.
    אני למדתי איפור אצל איל מקיאג' וממליצה על המייק אפ הנוזלי שלהם שמכיל גם סיליקון שעזור במיצוק העור והוא גם על בסיס מים.
    בנוגע לקרם אני לא כל כך יכולה לעזור לך למרות שאני חושבת שתמיד עדיף משהו של חברה יוקרתית וטובה ולא סתם, אני יודעת שללנקום ולאסתי לאודר יש קרמים מאוד טובים, אבל הכל זה גם לפני ההרגשה שלך, המלצה שלי תלכי לחנות שמוכרת הרבה חברות כמו ניו פארם או אפריל ופשוט תבקשי דוגמיות, את מה שהכי תאהבי ותרגישי שהוא הכי טוב בשבילך תקני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה לתשובה היפה של הילה

שירה שוסטר
    29/10/2007

אין כזה דבר מייק אפ נגד קמטים
    לצערנו....
    למעשה, כל מייק אפ שתשימי על הפנים אפילו הנוזלי ביותר, ידגיש בצורה מסוימת את הקמטוטים.
    לכן חשוב ללכת על חומר נוזלי ולא מוצק שכן כמה שהחומר יותר סמיך הוא ידגיש יותר את הקמטוטים.

אני ממליצה לך להתעניין ברכישת מוצר הנקרא פריימר - ג'ל על בסיס סיליקון שמטרתו לתת מתיחה עדינה ביותר ולהכין את העור בצורה יפה למייק אפ - הפרפקציוניסט של ג'ייד והפריימר של חברת עופרה מצויינים בעיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו