לא עניתן לי,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עניתן לי,
    מישהי.
    20/05/2010

וזה די דחוף.
    העור שלי מוזר, ואני מתקשה לקבוע מהו. בתקופה שבה חשבתי שיש לי עור מעורב, העור שלי היה מאד יבש ממוצרים לעור מעורב ועברתי למוצרים לעור יבש. זה עזר מאד בהתחלה, אבל עכשיו יש לי פצעונים וראשים שחורים יותר מקודם באזור שבין הגבות, האף והחלק הפנימי של הלחי מסביב לאף.
    העור שלי בעיקרו יבש, האם הפצעונים נגרמים מהלחות המוגברת של המוצרים האלה, או שאולי אני צריכה להחליף מוצר?
    אני משתמשת במייק-אפ של לנקום וקונסילר של לנקום, ובקרם לחות שאני מערבבת מקרם לעור יבש וקרם לעור רגיל, כדי ליצור מעין תוצאת ביניים סלחנית.
    מה אני יכולה לעשות כדי להוריד את הפצעונים האלה וההופעה החוזרת שלהם? זו לא כמות שדורשת טיפול תרופתי, אבל היא בכל זאת לא נעימה ולא אסתטית, ופוצעת לי את העור כך שלוקח לזה המון זמן לעבור.
    מה כדאי לחפש במייק-אפ, הקונסילר וקרם הלחות כדי לטפל בעור שלי?

שאלה נוספת-
    אני מחפשת חברות שיש להן מייק-אפ ממש ממש בהיר, כי אני מאד חיוורת ונדיר שאני מוצאת מייק-אפ עם כיסוי טוב שלא כהה או צהוב לי מדי. גם הצבע הכי בהיר של לוריאל שלרוב מומלץ לגילי לא מתאים לי, והלנקום טוב לי רק בכיסוי עדין מאד, ולא לכיסוי קצת יותר משמעותי כשאני צריכה כזה.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עניתן לי,

הוספת תגובה

• שלום לך

יפית קוריש
    25/05/2010

לגבי בעיית העור אני ממליצה לפנות לרופא עור שינסה לעזור לך ויתן לך חומר למריחה על הפיצעונים נקודתית .
    אני יכולה רק לומר שאולי את "משגעת" את העור שלך עם שינויים דרסטים ממוצרים שמיועדים לעור מעורב ועור יבש אני הייתי ממליצה לבוא לאמצע ולנסות מוצרים לעור רגיל ולחכות קצת כי לוקח זמן לעור להתרגל ואז לראות תוצאות....
    אני לא מבינה את הקשר בין הלחות למייק אפ והקונסילר כי לא אמור להיות קשר אלא אם יש לך עור שומני או עור יבש ואז היית משנה בחות לפי סוג העור או משנה את סוג המייק אפ.
    את מוזמנת לפנות אלי אישית ואני ימליץ לך על חברות שמחזיקות גוונים בהירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו