מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פודרה לעור שמןענבל23/05/2010
שלום, העור שלי הוא לדעתי עור שמן ואני משתמשת בפודרה במקום במייק אפ, השאלה היא, אם שימוש בפודרה הוא לא טוב לעור שמן? ואם צריך מייק אפ במקום אז איזה מומלץ לקנות? בנוסף יש לי נמשים אז אני צריכה מייק אפ שיש בו גם מסנן קרינה, בנוסף לכך אני עושה אפילציה ולייזר בפנים אז אני חייבת לשים סוג של הגנה מפני השמש, תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פודרה לא אמורה לבוא במקום מייק אפ..
שרון23/05/2010הי לך,
מייק אפ ופודרה הם לא תחליף האחד לשני.
נהוג לשים מייקאפ, (כמובן לאחר קרם לחות) ועל המייקאפ שמים פודרה על מנת לקבע את המייקאפ.. לשאלות נוספות אשמח לעזור פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפודרה לא אמורה לבוא במקום מייק אפ..
שרון23/05/2010הי לך,
נהוג לשים מייקאפ, (כמובן לאחר קרם לחות) ועל המייקאפ שמים פודרה על מנת לקבע את המייקאפ.. לשאלות נוספות אשמח לעזור פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפודרה לא אמורה לבוא במקום מייק אפ..
שרון23/05/2010הי לך,
נהוג לשים מייקאפ, (כמובן לאחר קרם לחות) ועל המייקאפ שמים פודרה על מנת לקבע את המייקאפ.. לשאלות נוספות אשמח לעזור פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
ענבל23/05/2010תודה רבה, יש קרם לחות מומלץ לעור שמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות מומלץ לעור שמן..
שרון23/05/2010הי,
לי יש עור שמן ותמיד היו לי פצעים בפנים כשהייתי בגיל ההתבגרות- בואי נגיד שאף פעם לא היה לי קל עם עור הפנים שלי ולאחרונה גיליתי את הקרם של LANCOM שנקרא: AQUA FUSION SPF 15 (מכסה כסוף)- והוא פשוט עושה לי נפלאות לפנים. ממש עזר לעור שלי להיראות חי ובריא וכמובן כמעט ללא פצעים. ממש ממליצה עליו. הוא לא זול, אבל שווה את הכסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
יפית קוריש25/05/2010קודם כל מייק אפ ופודרה הם שני חומרים שונים ולשימושים שונים, מייק אפ נועד לתת כיסוי אחיד לפנים ופודרה נועדה לקיבוע של המייק אפ.
לגבי שימוש בפודרה - עור שמן נוטה להיות שומני במיוחד באיזור הT ולכן מאוד רצוי כשמורחים מייק אפ לעור שמן צריך לפדר היטב את הפנים ולהסיר את השאריות על מנת שהמייק אפ יחזיק להרבה זמן וגם יהיה מט ולא מבריק כתוצאה מהשומן של העור.
פודרה לא עושה כלום לעור ואין מה לפחד.
רכישת מייק אפ בפארמים השונים וכדאי מאוד לעשות סקר כי לפעמים אותו מייק אפ יעלה הרבה פחות במקומות שונים בגלל מבצעים.
ישנן מייק אפים שמכילים מסנן קרינה אבל אני ממליצה להוסיף לחות שכוללת מסנן במיוחד שאת עושה אפילציה בפנים ואת נוטה לנמשים , אני ממליצה לרכוש את המסנן הכי גבוה שהוא 50 ויש פארמים השונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! :)
ענבל28/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)