מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע צלליתאישה30/05/2010
שלום,אני לובשת לאירוע שמלה שחורה עם קצת בורדו.
איזה צבע צללית מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
יפית קוריש01/06/2010שכחת לציין מה צבע מהעיניים שלך או צבע שער ואם יש תכשיטים מסויימים עם גוון נוסף...
בכלליות לפי מה שרשמת את יכולה להשתמש כמובן בצבעים שחור ובורדו או כל התת גוונים שלהם שזה ורודים אפורים כסופים וכו', או יכולה לעשות צבע מוזהב בזוית הפנימית ופינה בצבע שחור/חום/בורדו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אישה01/06/2010עיניים ירוקות ושער חום. יש לי עוד בהיר. אענוד שרשרת בצבע בורדו.
אני אישית מעדיפה איפור בהיר כי כהה לא יפה לי..
אז מה מומלץ?
אגב, אני מתאפרת בעצמי כך שאין לי אפשרות למשהו מורכב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
יפית קוריש02/06/2010מבחינת צבעים שיזרמו עם העין הירוקה- ירוקים , כחולים וכו'...
מבחינת צבעים שידגישו את העין - מוזהבים אפרסקים כתומים ברונזה סגולים וכו'..
אני תמיד ממליצה לשלב , את יכולה להניח גוון מוזהב או אפרסק על רוב העפעף ולתת טיפה כהות בסוף עם גוון בורדו עדין .
ניתן להוסיף שחור בתוך העין ומסקרה לסיום .
אני אשמח שתחזרי אלינו עם תמונה איך יצא ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)