מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהו מכיר קוסמטיקאית טובה?לילי30/10/2007
לטיפול פנים?
אזור ר"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקאית - הילי
רחלי אלמקייס30/10/2007הילי אם פ"ת זה טוב לך אז יש לי מישהי מעולה ששמה נירית והנייד שלה הוא - 0524503552
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא גם טובה מאוד לעור עם אקנה
שאלה לי30/10/2007ועם צלקות?זאת אומרת ממש טובה כי בינוניות יש לי בשפע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ה
רחלי אלמקייס30/10/2007התלמידות שלי אינן בנוניות הן מעולות ויודעות לטפל בכל סוגי העור, אני נמצאת בהשתלמויות בעוד חודש אם תרצי אוכל לקבל אותך בשמחה אבל אני מקבלת באזור הדרום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מקבלת גם במרכז?
שאלה לי30/10/2007ובקשר לתלמידות-אני לא מעוניינת להפקיר את הפני שלי בידי תלמידות שזה הרגע סיימו..אני מחפשת נסיון רב שנים..יש לי נסיון עם קוסמטיקאית שהשאירה לי חור בפנים..את יודעת מה אפשר לעשות עם זה??
תודה בכל אופן!אשמח אם תוכלי לענות לשאלתי למטה שלא התייחסת אליה עדיין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגולשת שמכנה עצמה ה
רחלי אלמקייס02/11/2007ראשית הבחורה שנתתי לך את שמה אינה תלמידה וסיימה אצלי לפני זמן רב אני סומכת עליה, אני מכירה מלא תלמידות אבל לא המלצתי לך עליהן לשאלתך במרכז אני אקבל רק בעוד כערך כחודשיים.
לגבי חור בפנים צריך לראות באופן כללי ככול שהחור שאת מתארת פחות עמוק לקוסמטיקאית אפשרות גדולה יותר לגרום לו לראות פחות, ע"י סידרת טיפולים המורכבת מידע ופילינגים אחרים ממה שעושים בטיפול קונבציונלי, בנוסף תמיד תדעי שהשלמת הטיפול בבית ע"י חומרים מתאימים עוזרת ומשפרת את המראה אין כרגע באפשרותי למנות לך תכשירים לפני שראיתי במה מדובר אשמח לעשות זאת אם תשלחי לי תמונה של הפנים שלך באימייל , כתבי את האימייל שללך ואחזור אליך דרכו, אשמח לענות לך לגבי מה שלא התיחסתי רק כתבי לי את השאלה שנית כי איני יודעת למה כוונתך
מקווה שעזרתי יום טוב רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה תלמידה? כפרה מישהי מנוסה
לילי31/10/2007אין לך מישהי מנוסה? לא תלמידה בשום אופן!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה..
נערה.05/11/2007אממ יש לי אקנה.. והלכתי לקוסמטיקאיות והן סתם מכרו לי דברים והבטיחו הבטחות!
הכי טוב זה לללכת לרופא עור.. אני הלכתי וזה עזר.. הרופא עור שהלכתי אליו אמר לי שבקרם שהקוסמטיקאית נתנתה היה משהו שגרום לצלקות --- עדיף ללכת לרופא עור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה להגיד לי איזה רופא עור הלכ
שאלה לי07/11/2007הלכת?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)