שלום, צריך עזרה בנוגע לפצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, צריך עזרה בנוגע לפצעים
    ליאור
    08/06/2010

אוקיי אז כנראה אני הגבר היחידי כאן חחח
    בכל מקרה, בשנה וחצי האחרונות יוצאים לי פצעים במצח כל הזמן, פצעונים מוגלתיים שאני תמיד מפוצץ, אחרת אם לא מפוצץ הם יישארו שם במשך שבוע ויותר עד שהנפיחות שלהם תרד...
    לצערי אני מפוצץ ומנקה מיד לאחר מכן ומשתדל לשים משחות שרופא העור נתן אך ללא עזרה...
    תמיד יוצאים לי חדשים וזה לא מפסיק פשוט, ולא רק זה, נשארו לי מלא כתמים וסימנים בכל מיני צבעים של פצעים שהיו פעם ואין לי מושג איך להעלים אותם...
    יש לי עור דיי רגיש, ויבש הייתי קורא לו, הייתי שמח לדעת מה אני יכול לעשות, איזה מוצרים לקנות, שמות, על איזה בסיס וכו'.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ליאור, דבר ראשון ומיידי:

שוש מאור
    08/06/2010

הפסק לטפל בעצמך בפנים! אתה זה שגורם לצלקות "בכל מיני צבעים" ויותר מזה - אתה זה שגורם לזיהומים משניים בדמות פצעים נוספים.. אנו מנועים מלפרסם כאן שמות של מוצרים וחברות. אני מציעה לגשת לטיפול מקצועי אצל קוסמטיקאי/ת וכן לקבל טיפול מתאים הביתה. יש צורך לנקות את הפנים מנקודות שחורות (שהן פעמים רבות יוצרות את הפצעים) ולרפא את עור פניך. חוץ מזה כנראה שאתה בגיל ההתבגרות וכל השינויים ההורמונאליים משפיעים גם על עורך. תופעה שתחלוף בעוד מספר שנים. בינתיים יש לתת לעור טיפול מתאים ומקצועי על מנת שלא ישארו פצעים וצחלקות לאחר השנים הללו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו