מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור שומני ושחורים רבים על האף!!!אור22/06/2010
יש לי עור שומני מאוד וכל מייק אפ שקניתי עד היום נראה מבריק עליי ונראה תמיד כאילו שאני מזיעה יש איזשהו מייק אפ שאפשר להמליץ לי שיתאים לי??
ובקשר לשחורים על האף איזה פתרון יש שהם יירדו לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי מייק-אפ, את צריכה לקנות
שוש מאור22/06/2010מייק-אפ נטול שומן (OIL FREE) על בסיס מיימי. אם עדיין המראה מבריק - תפדרי מעט פודרה שקופה מעליו. הפודרה תעלים את הברק. אפשר למצוא היום גם מייק-אפים שמכילים פודרה במרקם שלהם. לגבי נקודות שחורות - אין דרך להורידם בתנאים ביתיים. גשי לקוסמטיקאית לניקוי הקודונים (נקודות שחורות) והדרכה לטיפוח נכון בבית (שימוש בסבון מתאים וכו'). מדי פעם, בעיקר בגיל הצעיר, יש לגשת לקוסמטיקאית לניקוי שכן נקודות שחורות רבות וגדולות מדי עלולות להפוך לפצעים, ואת זה אנחנו מאוד לא רוצות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)