מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשירה =]דנה04/11/2007
1. עיפרון בצבע שחור מתאים לעיניים חומות??
2. במשך היום אני שמה לב שהעיפרון קצת נוזל ויש מתחת לעין מן כזה טיפה שחור [הצבע של העיפרון] כדי למנוע את זה אחרי ששמים עיפרון [אני שמה עיפרון בתוך העין] צריך לשים צללית שחורה מעל העיפרון?? כדי לקבע כאילו..??
תודה מראש ויום טוב ! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????????????..
דנה04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, עפרון שחור מתאים
שירה שוסטר04/11/2007לעיניים חומות, ולכל צבע של עין - הוא נותן מראה מודגש ויפה וגם נותן אשליה של עין קטנה יותר.
לגבי שאלתך השניה - צריך לשים צללית אבל לא על העיפרון מכיוון שהאבקה יכולה להכנס לעין וליצור גירוי.
את הצללית יש להניח על קו שורשי הריסים וליצור פעולה המוכרת יותר כמו שמן וחול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני צריכה לשים
דנה05/11/2007לשים את העיפרון השחור בתוך העין.. [כמו שאני רוצה]..
ומתחת בשורשים של הריסים, מאיפה שהם מתחילים, לשים צללית שחורה?
זה מה שימנע מהעיפרון לנזול??..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ואת יכולה לשים גם בתוך העין
נסיכת הצבעים06/11/2007אבל צללית אבן מט ולא נצנצים מאיכות טובה בזהירות רק על מעקה העין
עם מברשת קטנה של תיחום
וגם כצו שאמרו לך צללית מתחת עוזר
אבל אולי תנסה איילנר ג'ל הרבה יותר עמיד ולא גולש
ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)