פיצעונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיצעונים
    לילך
    28/06/2010

יש לי עור קצת שמנוני (אני חושבת) ופיצעונים מציקים על המצח, האף, הסנתר (לפעמים גם בעורף).
    אני לא חובבת קרמים גדולה וממה שניסיתי לא עזר וגם כבר יצא לי ללכת פעם בחודש-חודשיים לקוסמטיקאית שגם לא עזרה לי בסופו של דבר.
    מה את ממליצה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיצעונים

הוספת תגובה

• היי לילך, כמובן שמבלי שאוכל

שוש מאור
    28/06/2010

לראותך קשה לי לייעץ כאן, אני עדיין חושבת שקוסמטיקאית טובה יכולה לעזור לך, אבל זה לא ילך בלי העזרה שלך בבית. הטיפול שלך ביומיום בעור פנייך הוא החשוב ביותר ולכן כדאי שתיגשי לקבל ייעוץ מקצועי והתאמת מוצרים נכונים, ותצטרכי לטפל יפה בפנייך, למרות שאת לא חובבת קרמים.. אין פתרונות קסם, לצערי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיון אישי

נטלי
    28/06/2010

אני לא רופאה אז אני לא ממליצה לך כלום אבל מה שעזר לי להיפטר מהפצעים על הפנים זה רק גלולות נגד הריון (אני לוקחת פלורט כבר ארבעה חודשים והפנים שלי כבר כמעט חלקות לגמרי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנטלי

לילך
    29/06/2010

איך בדיוק גלולות למניעת הריון אמורות להעלים לי פצעים על הפנים? מה הקשר בכלל??
    חוץ מזה שאין לי חבר קבוע אז אני לא לוקחת גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי לילך, גלולות בהחלט תורמות

שוש מאור
    29/06/2010

להעלמת פצעים מהפנים, היות והן מכילות הורמונים נשיים (אסטרוגן ופרוגסטרון) שמאזנים את ההורמונים, בעיקר בגיל ההתבגרות. חוסר איזון הורמונאלי גורם, בין היתר, לפצעונים על הפנים והגוף. כמובן שאם המצב אינו אקוטי ואין צורך בגלולות כמניעת הריון אני לא בעד לקחת שום תרופות, וביניהן גם גלולות. אם במילא מתכוונים לקחת גלולות כי אז הן נותנות מענה גם לפצעונים, ועדיף לקבל את המרשם מרופא עור ולא מגיניקולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון לבעיה

עינת
    04/07/2010

לילך, גם לי כמוך היו פצעים ועור קצת שמן בדיוק באותם איזורים וזה מאוד הפריע לי. השקעתי הון על מוצרי קוסמטיקה וטיפולים של קוסמטיקאיות וכלום לא עזר לי, עד שהגעתי לקוסמטיקאית שהמליצה לי לעבור טיפול של חברת ג'רנטיק .
    התמדתי בטיפול ותוך חודשיים השמנוניות ירדה הפצעים החלו להיעלם ונקבוביות פתוחות נסגרו.
    אני אסירת תודה לקוסמטיקאית שטיפלה בי . ממליצה בחום לפנות אליהם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו