מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שירה ורחלי - למה מישהי בשם נסיכתלילי06/11/2007
נסיכת הצבעים עונה פה במקומכם? שתירגע בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה מותק אבל זה לא פורום פרטי
נסיכת הצבעים06/11/2007לכל אחד יש זכות לענות
אני גם לומדת איפור וקוסמטיקה ובחלק מהדברים אני כן מבינה
אז זכותי לענות
אם לא נאה לך אל תקראי את ההודעות שלי
ואגב שירה את מכירה אותי מעט
אני לומדת בג'יג'י הכיתה של אפריל של ישראלה
בשיעור איפור אחרון את לימדת אותנו יחד עם מאיה
ונורא נהנתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיכת הצבעים (נסיעה עלק) כנסי
לילי07/11/2007את לא עונה פה תשובות. את פשוט מנסה לעשות פה ביזנס ולמכור מוצרים לבנות תמימות. אז אל תעבדי עלינו ולכי חפשי לך כיוון. את התשובות אנחנו רוצות משירה ורחלי ולא ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שירה שוסטר08/11/2007אני מבקשת להרגע!
הפורום - מטרתו לחלוק ולשתף מידע.
אכן רחלי ואני מקצועיות - כל אחת בתחומה ומן הסתם נספק תשובות מעודכנות עם בסיס ורקע מקצועי וניסיון.
אך יחד עם זאת - הגולשות בפורום יכולות לשתף מהידע ומהניסיון שלהם - לכן זה נקרא "פורום" ולא -"שאל את המומחה"
התפקיד של רחלי ושלי הוא בין השאר לצפות ולהדריך שהתשובות אכן נכונות ולתקן טעויות - ומדי פעם לשתף מהידע והניסיון שלנו.
חשוב!!! כל שאלה שנשאלת כאן - זכאית לקבל תשובה מכל גולשת.זה בסדר גמור - ומכיוון שלכולנו יש עיסוקים נוספים מלבד לשבת ולצפות בפורום אז אנא סבלנותכן בכל הנוגע לתזמון התשובות
נסיכת הצבעים הפגינה ידע עד עכשיו ואם אנחנו לא מתקנות אותה זה בסדר גמור.
ואותו דבר לכולכן - אם למישהי יש ידע מבוסס לגבי שאלה שנשאלה כאן- היא מוזמנת לענות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא משתמשת בפורום כדי למכור מוצרים
לילי08/11/2007אז על מה את מדברת. נמאס כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)