שאלה דחוופה.. בבקשה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחוופה.. בבקשה ..
    רינת
    28/07/2010

היי קוראים לי רינת אני בת 15 .. אני לא יודעת אם זה קשור ממש לפורום הזה אבל בכל זאת תעזרו לי ..

טוב אז ככה.. יוצאים לי פצעים בבית השחי איך אפשר לטפל בזה ?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחוופה.. בבקשה ..

הוספת תגובה

• היי רינת, השאלה היא

שוש מאור
    01/08/2010

מה הגורם לפצעים. האם את מגלחת את השיער שם? אולי את רגישה לדיאודורנט שאת משתמשת בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני מגלחת.. זוהי הבעיה ?

רינת
    01/08/2010

או שאולי זה סבון שאני משתמשת שאני מתקלחת ..? יש איזשהו קרם לשים שיכול להוריד אותם ? את הפצעים? או אולי אלוורה ?

תודה על העזרה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רינת, אנשים רבים

שוש מאור
    04/08/2010

מפתחים פצעים לאחר הגילוח. זוהי דלקת בזקיק השיער ולפעמים גם נוצרת בעקבות שערה חודרנית (שזו אחת מתופעות הגילוח). את יכולה לנסות להוריד את השערות בדרכים אחרות (משחות או שעווה) ולראות אם הפצעים עדיין חוזרים. יכול להיות ששיטת הגילוח לא טובה לך. אפשרות נוספת שאת יכולה לנסות היא לשים נוזל שנקרא פוליסן (אפשר להשיג אצל קוסמטיקאיות) שלפעמים מונגע את השעורות החודרניות ואת הזיהומים שאחרי הורדת שערות מיד אחרי הגילוח ולמשך כמה ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך :)

רינת
    05/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו