יש לי בעיה עם שפתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה עם שפתון
    מיטל
    18/01/2007

אני שמה אותו אבל איך שאני יוצאת מהבית תוך 10 דקות הוא כבר יורד לי. כבר ניסתי גם שפתונים גם עפרונות הכל וזה תמיד יורד. שלא נדבר על גלוס שבכלל נעלם. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה עם שפתון

הוספת תגובה

• היי מיטל

שירה אוחיון
    19/01/2007

לגבי ליפסטיקים וגלוסים זה נכון שיש להם נטייה לרדת מאוד מהר, ולכן קחי לך כמה טיפים שיתרמו להשרדות ארוכה יותר של הליפסטיק..
    1- גלוס לא עמיד. לא משנה כמה הוא עלה ואיזו חברה יצרה אותו, עקב היותו שמנוני מדיי גורם לו לרדת מאוד מהר מהשפתים.
    2- חשוב להקפיד שהשפתים יהיו נקיות ויבשות לפני מריחת הליפסטיק.
    3- לאחר המריחה מומלץ להצמיד טישו לשפתים ולספוח את עודפי השומן. (הצבע לא ירד אבל השמנוניות כן)
    4- אפשר למרוח שכבת ליפסטיק ראשונה, עליה לשים כמות יפה של פודרה שקופה או טאלק (שמיבשים מיידית את הליפסטיק) ועל כל זה לשים שכבת ליפסטיק נוספת.
    5- ניתן למצוא בפארמים ליפסטיקים שלא יורדים כל היום מהשפתים (בדקתי באופן אישי וזה עובד)

ב-ה-צ-ל-ח-ה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם איכות השפתון? האם זה משפיע?

מיכל
    20/01/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האיכות...

שירה אוחיון
    21/01/2007

איכות השפתון לא תמיד משפיעה על עמידותו, ברוב המקרים האיכות נמדדת במרקם של הליפסטיק על השפתיים או על הריח שלו, לגבי עמידות, זה משתנה ממוצר למוצר. יכול להיות ליפסטיק מהשוק שיחזיק טוב ולא ירד כמה שעות, ויכול להיות ליפסטיק יקר מאוד שירד תוך פחות משעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו