גילחתי את הגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילחתי את הגבות
    אנונימי
    04/08/2010

שלום בפסח של השנה גילחתי את הגבות שלי זה היה טמטום מוחלט בגלל שהיו לי גבות כל כך יפות

אבל לא גילחתי את כל הגבות סידרתי את הגבות עם סכין גילוח בקיצור מאז כל יום היו צומחים לי

זיפים על הגבות לא אהבתי את זה בכלל אז תלשתי כל יום על בסיס קבוע את הזיפים שצמחו

הגבות שלי איך שהוא צמחו קצת אבל רק הגבה הימנית צמחה וחזרה להיות כמו קודם הגבה השמאלית

לא צמחה היא צמחה ממש לאט אז החלטתי לפנייומיים להשוות בין הגבות אז תלשתי גם את הגבה הימנית שתהיה שווה לשמאלית

עכשיו אני רוצה שהם יצמחו אסור לי לגעת בזיפים שצומחים או שמותר לי לסדר אותם קצת אבל להשאיר גם זיפים שיצמחו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילחתי את הגבות

הוספת תגובה

• נמרוד, אני מציעה ש"תרד"

שוש מאור
    04/08/2010

מהגבות שלך ותניח להן לצמוח מבלי להוסיף ולהתעסק בהן. יש סיכוי רב שהם יחזרו להיות מה שהיו קודם, והרי אמרת שהן היו יפות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

אנונימי
    05/08/2010

תודה רבה לך שוש אבל אולי יש לך עוד עצה בשבילי כי שהזיפים צומחים הם ממש בולטים לעין והרבה ילדים מעירים לי על זה שהגבות שלי לא מסודרות אז בכלל אסור לגעת בזיפים שצומחים או שמותר לסדר את זה קצת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמרוד, כל עוד "תתעסק" עם הגבות

שוש מאור
    05/08/2010

יהיו זיפים. אל תיגע בהם, ותן להם לצמוח לגמרי.(למרות מה שהחברים אומרים. תתמודד עם זה בתקופת המעבר הזו.) כשהגבות יחזרו להיות כמו פעם, אם תרגיש עדיין צורך לסדר אותם (וזה בכלל לא בטוח!) תלך לקוסמטיקאית שתסדר לך אותם מעט!! ואתה תמשיך ותתחזק את זה ע"י מריטה בפינצטה. אל תגלח בשום אופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

אנונימי
    07/08/2010

מותר לי לסדר את הזיפים רק עם פינצטה נכון או שלא לגעת בהם בכלל אפילו עם פינצטה

ועוד שאלה הגבות יצמחו לי עד החזרה לבית הספר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תגע בהן

שירי
    10/08/2010

אם תמישך למרוט את השערות בפינצטב כך הן ימשיכו לגדול. אל תגבע בגבות והצמיחה תפסק מתישהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו