מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילחתי את הגבותאנונימי04/08/2010
שלום בפסח של השנה גילחתי את הגבות שלי זה היה טמטום מוחלט בגלל שהיו לי גבות כל כך יפות
אבל לא גילחתי את כל הגבות סידרתי את הגבות עם סכין גילוח בקיצור מאז כל יום היו צומחים לי
זיפים על הגבות לא אהבתי את זה בכלל אז תלשתי כל יום על בסיס קבוע את הזיפים שצמחו
הגבות שלי איך שהוא צמחו קצת אבל רק הגבה הימנית צמחה וחזרה להיות כמו קודם הגבה השמאלית
לא צמחה היא צמחה ממש לאט אז החלטתי לפנייומיים להשוות בין הגבות אז תלשתי גם את הגבה הימנית שתהיה שווה לשמאלית
עכשיו אני רוצה שהם יצמחו אסור לי לגעת בזיפים שצומחים או שמותר לי לסדר אותם קצת אבל להשאיר גם זיפים שיצמחו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמרוד, אני מציעה ש"תרד"
שוש מאור04/08/2010מהגבות שלך ותניח להן לצמוח מבלי להוסיף ולהתעסק בהן. יש סיכוי רב שהם יחזרו להיות מה שהיו קודם, והרי אמרת שהן היו יפות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
אנונימי05/08/2010תודה רבה לך שוש אבל אולי יש לך עוד עצה בשבילי כי שהזיפים צומחים הם ממש בולטים לעין והרבה ילדים מעירים לי על זה שהגבות שלי לא מסודרות אז בכלל אסור לגעת בזיפים שצומחים או שמותר לסדר את זה קצת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמרוד, כל עוד "תתעסק" עם הגבות
שוש מאור05/08/2010יהיו זיפים. אל תיגע בהם, ותן להם לצמוח לגמרי.(למרות מה שהחברים אומרים. תתמודד עם זה בתקופת המעבר הזו.) כשהגבות יחזרו להיות כמו פעם, אם תרגיש עדיין צורך לסדר אותם (וזה בכלל לא בטוח!) תלך לקוסמטיקאית שתסדר לך אותם מעט!! ואתה תמשיך ותתחזק את זה ע"י מריטה בפינצטה. אל תגלח בשום אופן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
אנונימי07/08/2010מותר לי לסדר את הזיפים רק עם פינצטה נכון או שלא לגעת בהם בכלל אפילו עם פינצטה
ועוד שאלה הגבות יצמחו לי עד החזרה לבית הספר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תגע בהן
שירי10/08/2010אם תמישך למרוט את השערות בפינצטב כך הן ימשיכו לגדול. אל תגבע בגבות והצמיחה תפסק מתישהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)